Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

SVAĐA U KK PARTIZAN

Saša Pavlović u četvrtak nije trenirao

Autor: mondo.rs | 20.03.2015 - 10:23:00h | Komentara: 0

Ova sezona u Partizanu definitivno je kao nijedna u novijoj istoriji. Ne samo da se klub suočio sa velikim finansijskim i organizacionim problemima, nego izgleda i da temperament pojedinaca preti da sruši ono što je velikim naporom urađeno u poslednja tri meseca.

Saša Pavlović

Saša Pavlović | Foto: Marko Metlaš

Kako drugačije protumačiti svađu Duška Vujoševića i Saše Pavlovića, u situaciji kada je Partizan nanizao 12 pobeda u ABA ligi i kada ga "samo" pobeda u Podgorici u nedelju, deli od prednosti domaćeg terena u plej-of seriji za plasman u Evroligu, što je oko Nove godine i najvećim optimistima među navijačima crno-belih delovalo kao čista bajka i utopija.
Iako su Zvezda i Barselona u četvrtak odigrali uzbudljivu utakmicu Top 16 faze Evrolige, tema broj jedan u kasnim večernjim satima - u privatnim košarkaškim razgovorima, na društvenim mrežama i internet forumima - bila je situacija u Partizanu i poremećena atmosfera pred put na ključni meč protiv Budućnosti!

Optimista: Dule Vujošević

Dule Vujošević | Foto: Marko Metlaš

Kako tvrde dobro upućeni izvori, sve je kulminiralo Pavlovićevim nedolaskom na trening u četvrtak, nakon poraza u zatvorenom trening meču protiv Mega Leksa, prethodne večeri u Pioniru. Bivši NBA veteran tom prilikom je igrao malo, kao i protiv Zadra u nedelju, kada je za 13 minuta "opalio" sedam šuteva i prvi put od povratka u Partizan se uopšte nije upisao u strelce. Zašto ga je autoritativni trener prikovao za klupu i šta mu konkretno zamera, za sada može samo da se nagađa.
Još kada je Vujošević posle Mege posegnuo za jednom od svojih omiljenih kaznenih mera za ceo tim - zakazavši rani jutarnji trening - moglo se naslutiti da će se kriza samo pogoršati. Ono što navijačima može da pruži nadu u pozitivan epilog, mada je svakako pitanje koliko će ekipa posle svega biti spremna i motivisana za gostovanje u "paklu Morače", jeste stav nekolicine iskusnih igrača, koji su Vujoševiću stavili do znanja da probleme unutar ekipe treba da rešava sa više takta.

Saša Pavlović i Duško Vujošević

Saša Pavlović i Duško Vujošević | Foto: Fejsbuk

Takođe, iz Pavlovićevog "tabora" tokom noći je stigao demanti informacije sa Tvitera, da je stameni Baranin povukao drastičan potez i trajno napustio crno-bele. Realno je očekivati da već u petak pre podne dođe do razgovora i pokušaja približavanja stavova, jer su, ipak, svi svesni da će od bilo čije svađe, a pogotovo trenera i jednog od najvažnijih igrača, najviše štete trpeti Partizan.
Ne bi, stoga, trebalo da začudi ako Vujošević u 13 časova na konferenciji za novinare pred meč poslednjeg kola ABA lige, sve sažme u jednu od svojih omiljenih izreka: "Događa se i u najboljim familijama". Ili ako u potpunosti bude negirao problem, jer o svemu napisanom nema "materijalnih" dokaza... Osim što je Pavlović na Instagramu označio da mu se sviđa slika sa natpisom: "Pravim greške, ali nikada ne tražim izgovore".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP