Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PRAVDA

Šestorica huligana iz "Morače"
osuđeni na zatvorske kazne!

Autor: Dražen Ostojić | 05.11.2012 - 20:41:00h | Komentara: 0

Šestorica članova navijačke grupe "Varvari" osuđeni su na zatvorske kazne u trajanju od 20 do 40 dana zbog izazivanja nereda na utakmici Budućnost - Partizan!

Ružne scene iz

Ružne scene iz "Morače" sa meča Budućnost - Partizan

Navijača Milovana Jovanovića, zbog upada na teren i bacanja plastične stolice u pravcu navijača Partizana, sudija Larisa Begović osudila je na 40 dana zatvora, dok je deset dana manje dobio Aleksandar Miljanić, koji je na navijače Partizana bacio upaljenu baklju.
Na po 20 dana zatvora osuđeni su Minja Mihailović, Lazar Čelebić, Ilija Baturan kao i Dragan Radović, koji je uz to što je navijač Budućnosti i policajac.
- Izražavam zgražavanje jer je jasna činjenica da je odluka morala da zadovolji javnost i potpuno su zanemarene neke stvari koje se tiču momaka koji su bili prisutni. Gledajući snimke prošli put u sudnici, moglo se jasno videti da bi ime "varvari" lepše stajalo pripadnicima Posebne jedinice, koji su bili na tribinama i prekoračili ovlašćenja - rekao je nezadovoljni Radović.

Advokat osuđenih Pavle Radonjić najavio je da će se na ovu odluku žaliti prekršajnom veću, jer smatra da bi njegovi klijenti trebalo da dobiju samo uslovne kazne.

Niko od nadležnih nije prihvatio odgovornost za loše obezbeđenje utakmice, a KK Budućnost je novčano kažnjena sa 6.000 evra zbog propusta u organizaciji meča. Tokom nereda u "Morači" povređeno je oko 20 ljudi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP