Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PECKAO RIVALE

Stend ap Murinjo! (VIDEO)

Autor: M.R. | 27.05.2015 - 09:53:00h | Komentara: 0

Na proslavi titule menadžer “plavaca” održao zanimljiv govor.

On može sve - jedan jedini Žoze Murinjo. Čelsi se ove godine bukvalno prošetao do titule, ali kritičari i nisu bili baš zadovoljni. Pecakli su Portugalca sa svih strana. Nije im odgovarala njegova transfer politika, pa taktika, pa čuveni “autobus”. “Specijalni” je svima zapušio usta i sada može bez problema da se šali sa rivalima. Tokom proslave titule iskusni stručnjak je pokazao još jedno umeće. Murinjo bez problema može da bude i stend ap komičar. 
Prvi se na udaru našao Mančester junajted. 
- Postojao je jedan tim u crvenim dresovima. Oni su voleli da igraju fudbal, ali im nisu bili potrebni golovi. Oni su se tako dodavali, dodavali, dodavali, imali visok posed lopte... Kada su pitali Fifu da im dopusti da igraju bez golova, ovi su im rekli da to ne može tako. Fudbal je igra na dva gola, ne možete da budete šampioni - krenuo je Žoze.
Pa onda je prešao na Siti.
- Jedan drugi klub je, opet, mnogo voleo da postiže golove. Davali su ih mnogo i iz svih pozicija. Sopstveni gol im nije bio potreban. Pitali su Fifu da igraju samo na jedan gol, međutim dobili su negativan odgovor. Fudbal je igra na dva gola, ne možete da budete šampioni.
Onda je stigao do Arsenala i Arsena Vengera. 
- Treći klub je igrao na dva gola. Davali su mnogo golova, ali su ih i primali isto tako. Bili su blizu titule. Međutim, pitali su Fifu da im se računaju samo bodovi između januara i aprila. Dobili su negativan odgovor. Fudbal se igra i između maja i avgusta, ne možete da budete šampioni.
A na kraju došao je red i na Čelsi.
- Četvrti tim je igrao na dva gola. Primao, ali postizao pogotke. On je jedini znao pravu suštinu - postići gol više od protivnika. Makar to bio jedan postignut i nijedan primljen - završio je Murinjo.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP