Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ALEKSANDAR PAVLOVIĆ PONOVO U PARTIZANU:

Stigao spasilac!

Autor: M. R. | 02.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 1

Konačno! Kao što je „Alo!“ najavio pre nekoliko meseci, Aleksandar Pavlović (31) definitivno se vraća u Partizan! Najveća želja navijača crno-belih je ispunjena, njihov ljubimac, čovek koji je odbio milion dolara, do kraja sezone će igrati za tim iz Humske!

Odbio milionski ugovor zbog crno-belih: Pavlović

Odbio milionski ugovor zbog crno-belih: Pavlović | Foto: Marko Metlaš

- Da, tačno je! Vraćam se u Partizan. Biće vremena za priču - kratko je prokomentarisao Pavlović za “Novosti”.
Dugo je trajala neizvesnost. Gotovo da nije bilo dana da društvene mreže nisu brujale o povratku bivšeg NBA asa. Posle odlaska Bogdanovića, Vestermana i Lovernja, Pavlović je buvkalno bio poseldnja nada za navijače crno-belih.

Pristalice šampiona Srbije su išle toliko daleko da su čak i redovno pratile raspored letova na relaciji Podgorica - Beograd nestrpljivo iščekujući da se sjajni košarkaš pojavi na aerodromu „Nikola Tesla“. Navijači kluba iz Humske ne moraju više da strepe. Pavlović je prelomio!

Jedno je sigurno, Saša u Humsku stiže kao pravi spasilac. Ekipa polako ulazi u formu, a sa odličnim Baraninom u sastavu, tim Duška Vujoševića dobiće potpuno novu dimenziju.

Bio je Pavlović blizu odlaska u Kinu, odbio je i 500.000 evra od Galatasaraja. Kako je vreme prolazilo rastao je optimizam da bi ljubav ovoga puta mogla da pobedi. Na meču Evropkupa sa Banvitom pristalice crno-belih su organizovale i akciju “Saša, vrati se” koja je očigledno urodila plodom.

“Pionir” će već u sredu u utakmici sa Hapoelom imati priliku da ponovo pozdravi svog ljubimca. Aleksandar Pavlović se vraća na mesto uspeha! U profesionalnom sportu ponekad emocije, privrženost i aplauzi više znače od dobre plate, kojih u Partizanu do duše i retko ima.
Poslednji komentari
  • popaj Vreme: 03.12.2014 12:49h

    Stigao spasilac i da osvoji titulu,,,hahah kako me samo znaju nasmejati ovi grobari novinari koji rade u nekim portalima,,,,mozda vas samo spasi da neispanete iz lige i da srbija ostane sa 4 ekipe u aba ligi,,,,,,,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP