Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

BOŽA MALJKOVIĆ

Teo se uklapa u glamur Reala!

Autor: D. J. Bužić | 30.04.2015 - 19:30:00h | Komentara: 0

Miloš Teodosić u Realu? Lepo zvuči, još lepše bi to i izgledalo. Otmeno, baš onako, kraljevski - započinje razgovor za „Alo!“ Božidar Maljković, proslavljeni košarkaški stručnjak, naslanjajući se na medijske napise iz Španije po kojima su Madriđani zagrizli da u svoje redove dovedu plejmejkera CSKA, iako mu ugovor u Moskvi ističe juna 2017. godine.

Ugovor sa  CSKA mu ističe juna 2017. godine: Teodosić

Ugovor sa CSKA mu ističe juna 2017. godine: Teodosić | Foto: Profimedia

- Kakve su vaše informacije - može li Real da otme Teodosića ekipi CSKA?
- Vesti iz prve ruke nemam, ali ako me pitate hipotetički, onda mi deluje veoma primamljivo. Real što naumi, uglavnom i ostvari. Njihovom pozivu je teško odoleti. Još ako se u čitavu priču uključi Florentino Perez, inače moj veliki prijatelj, čovek koji pokreće tu strašnu mašineriju, onda me ne bi iznenadilo da uskoro vidimo Teodosića u dresu Reala. Perez gotovo nikad ne greši.

Boža Maljković

Boža Maljković | Foto: Profimedia


- Verujete da bi i Milošu legla ta bela boja?
- Teodosić je kataloški tip igrača za Real. To je prebogat klub koji je pred sobom imao najveća košarkaška imena - Arvidasa Sabonisa, Dražena Petrovića, Sašu Đorđevića, Luisa Buloka... Njihovi skauti, marketinški majstori gledaju samo vrh, a Miloš je za njih tip-top. Trenutno nešto najlepše u košarci. U napadu je savršen, odlično šutira trojke, u odbrani je izuzetno napredovao, na sve to fino izgleda i van terena...

- Zar se i to gleda?
- Godinama unazad fudbalski Real ima galeriju lepih likova. Od Bekama do Ronalda, a ranije su navijači kao u ikone gledali Raula, Figa... Kvalitet je presudan, ali i ambalaža pojačava taj sjaj, a Miloš ima harizmu. Uklopio bi se lako u taj njihov glamur.

Miloše, ti si ponos Valjeva!

- Iskoristio bih priliku da preko vaših novina čestitatm Milošu Teodosiću na jednom priznanju, ništa manje vrednom od poziva Reala. Momak je počasni građanin Valjeva, grada koji je iznedrio Matiju Bećkovića, Ljubu Popovića, Desanku Maksimović... Ima li šta lepše nego kada te za sva vremena prihvate tvoje komšije, tvoj narod - značajno će Maljković.


Đorđevića za trenera!

- Ne tako davno pominjan je i Saša Đorđević kao trener Reala?
- Sašu vidim kao komandanta Reala, definitivno. Fali im takva košarkaška veličina u stručnom štabu. Teo na terenu, Saša na klupi, pa to je fantazija. To je Real!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP