Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

DEČAČKA LJUBAV

Teodosić: Hoću u Zvezdu pre nego što ostarim!

Autor: Tanjug | 08.02.2013 - 20:33:00h | Komentara: 0

Jedan od najboljih košarkaša Evrope, plejmejker moskovskog CSKA i reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, rekao je da nikada neće dovoditi u pitanje igranje za nacionalni tim i da bi voleo jednog dana da obuče dres Crvene zvezde.

teodosić

Zvezda najveća ljubav: Miloš Teodosić

Dvadesetpetogodišnji Teodosić je među najzaslužnijima za odlična izdanja CSKA u Evroligi, a u septembru na kontinentalnom šampionatu u Sloveniji trebalo bi da bude jedan od aduta selektora Dušana Ivkovića.
"Mislim da smo mi kroz mlađe generacije naučili da je reprezentacija stvarno nešto posebno, i eto, to traje do dan danas. Ja sam rekao da ću uvek biti spreman da igram za svoju zemlju i davati sve od sebe, naravno, kad god njoj budem potreban. Nikada nisam, niti ću ikada dovoditi u pitanje moje igranje za reprezentaciju - izjavio je Teodosić za podgoričke "Vijesti".
Majstor igre pod obručima ocenio je da će predstojeće prvenstvo Evrope biti teško i neizvesno takmičenje, navodeći da bi bio uspeh ukoliko Srbija osvoji jednu od medalja.

Dobar samo u prvoj četvrtini: Teodosić

Uvek na raspolaganju Srbiji: Miloš Teodosić

"Naravno, ne mogu da kažem da ćemo u Sloveniji da idemo na zlato, ali voleo bih da to bude neka medalja. To zavisi od mnogo faktora, kao i za svaku reprezentaciju. Nego, o tom-potom, ima vremena za to", kazao je Teodosić.

Lakše je sa Srbima u timu!
Teodosić tvrdi da mu pomaže to što u CSKA igra pored trojice zemljaka, Nenada Krstića, Zorana Ercega i Vladimira Micova.
- Sigurno da nam je mnogo lakše kada imamo jedan drugog, odnosno trećeg i četvrtog, i stvarno se dosta pomažemo. Krstiću i meni je ovo druga godina u CSKA. Što se tiče svih momaka u klubu, mislim da su stvarno sjajni, izvanredno se slažemo i sjajno funkcionišemo - rekao je Teodosić.

On je, između ostalog, dodao da mu je veoma drago što Crvena zvezda, čiji je veliki navijač, pruža sve bolje partije u regionalnoj Jadranskoj ligi i Evrokupu.
"Izuzetno mi je drago da Zvezda igra tako kako igra, da je konačno napravila pre svega dobru atmosferu, a i dobru ekipu, i da je Pionir pun ne samo kada igra Partizan, već i kada igra Zvezda. Stvarno imaju kvalitetnu ekipu, drugi su u Jadranskoj ligi. Ne mogu da kažem da su napravili kiks protiv Galatasaraja, igraju dobro i u Evrokupu. Mislim da je za sada Zvezda na dobrom putu",  smatra Teodosić, istakavši da bi jednog dana voleo da obuče dres Zvezde.
"Iskreno bih voleo, ali u svakom slučaju ne da se vratim sa 35 godina, kada bih bio, tako da kažem - prestar. Ako bih se vraćao, voleo bih da to bude u nekim normalnim godinama, tu do 32. godine. Da pomognem ovoj Zvezdi na pravi način, a ne da se vratim samo da tamo završim karijeru", objasnio je srpski reprezentativac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP