Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

LONČAR O MOGUĆEM NEIGRANJU MARJANOVIĆA:

Teško Srbiji bez Bobija!

Autor: Miloš Živković | 29.07.2015 - 09:00:00h | Komentara: 0

Kakav bi to udarac za Srbiju bio ako bi ostala bez Bobija Marjanovića na Evropskom prvenstvu. Centar San Antonija sutra bi trebalo da otputuje u Los Anđeles na dodatne preglede, tako da bi već do kraja nedelje trebalo da znamo hoće li selektor Đorđević moći da računa na igrača koji je ove sezone dominirao u Evroligi.

Srpski reprezentativac sutra putuje u Los Anđeles

Srpski reprezentativac sutra putuje u Los Anđeles | Foto: Aleksandar Dimitrijević

O tome koliko bi eventualno odsustvo gorostasnog centra uticalo na igru “orlova” na predstojećem Evrobasketu i kako pomoćni trener Crvene zvezde Velibor Radović, koji je i “zakuvao” celu priču ipak nije imao lošu nameru pričajući o Bobijevoj povredi, nekadašnji košarkaški as Nikola Lončar za “Alo!” objašnjava:


Miško: Bez komentara

Selektor Saša Đorđević je izrazio sumnju da iza cele priče sa Bobijem stoje i finansijski razlozi, odnosno da nekome nije u interesu da on igra za Srbiju, a menadžer srpskog centra Miško Ražnatović nije bio raspoložen za ulazak u raspravu sa selektorom.
- Trenutno se nalazim u Nemačkoj, ne bih ništa komentarisao. Sve što sam imao, napisao sam na društvenim mrežama - rekao je Miško Ražnatović za “Alo!”.

- Treba najpre videti u kom smislu je Borko pričao o Bobijevoj povredi. Svi znamo da je nemoguće da igrač odigra utakmicu sa takvom vrstom povrede. Verovatno je Marjanović imao neki sitan problem, stisnuo je zube i odigrao. Na osnovu toga, Radović je najverovatnije u znak zahvalnosti za Bobijevo požrtvovanje rekao da je igrao sa slomljenim stopalom. Poznajem Borka dugo. Ne bi on izjavio ništa zlonamerno - siguran je Lončar, koji takođe tvrdi da je zdravlje igrača najvažnije:

- Koliko sam upućen, doći će do novih lekarskih kontrola. Detaljni pregledi će ukazati na vrstu povrede. Mislim da je San Antonio je pametno postupio u ovoj situaciji.

„Orlovi“ u  nevolji bez novog  NBA centra

„Orlovi“ u nevolji bez novog NBA centra | Foto: Marko Metlaš

Ne žele da se kockaju zdravljem svog igrača jer im to nije u interesu. Narednih dana biće utvrđen stepen povrede, ali u svakom slučaju, mislim da bi bio veliki peh ako Marjanović ne bi igrao na kontinentalnom šampionatu, jer je ove sezone pružao sjajne partije u klubu.
O šansama “orlova” na Evropskom prvenstvu, Lončar kaže da je Đorđević napravio sjajan tim i da su ambicije sigurno velike.

- Srbiju na Evropskom prvenstvu čeka žestoka konkurencija. Francuzi bi trebalo da budu favoriti, igraju na domaćem terenu. Italija dolazi u najjačem sastavu, za Nemačku posle dužeg vremenskog perioda igraće Dirk Novicki. Kada je Španija u pitanju, verovatno će biti oslabljeni neigranjem nekolicine odličnih igrača, ali oni su ekipa koja uvek pretenduje na tron. Prošle godine smo postigli sjajan uspeh koji niko nije očekivao. Od tada su apetiti porasli. Očekuje se viskok plasman, u koji imamo pravo da verujemo, s obzirom na to da je Sale odlično ukomponovao ekipu još prošle godine. Ostaje samo da se „utvrdi gradivo“ i da se neki novi igrači uklope u tim. Nema sumnje da su ambicije velike, jer treba imati u vidu i činjenicu da je ovo prvenstvo kvalifikaciono za Olimpijadu u Riju sledeće godine.

Nek ulove zlato na EP: Kalinić i Bogdanović

Nek ulove zlato na EP: Kalinić i Bogdanović | Foto: Promo

Mlađani lovci u Kranjskoj Gori

Da sjajna atmosfera vlada u reprezentaciji Srbije na pripremama u Kranjskoj Gori, svedoči i slika koju je na Instagramu okačio Nikola Kalinić:
„Kad sam bio mlađan lovac ja“, napisao je Kalinić, koji se u ovaj poduhvat upustio sa Bogdanovićem.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP