Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

OPET PROBLEM SA TRENEROM KK PARTIZAN

Todorić jedva sprečio Vujoševića da ne nasrne na sudiju! (VIDEO)

Autor: Ekipa Alo! | 07.12.2014 - 20:23:00h | Komentara: 4

Na dva minuta do kraja treće četvrtine trener Partizana Duško Vujošević je izgubio živce na meču protiv Mege i hteo da se obračuna sa jednim od sudija nakon dosuđenog faula i isključenja koje je zaradio. Strateg crno-belih bio je totalno izgubio kontrolu posle toga da ga je Dragan Todorić jedva zaustavio da ne nasrne na arbitra.

Kada je Kešelj ubacio posle ''alej-apa'', videli smo neverovatnu scenu u Pioniru! Vujošević je srdito krenuo da se obračuna sa sudijom Beloševićem posle čega je zaradio isključenje. Usledila su tri ubačena bacanja Kešelja, a Mega je ubrzo smanjila na ''minus 4'' – 59:55.

Vujošević o isključenju, Telekomu, plejmejkeru...

Duško Vujošević na konferenciji za novinare objasnio zbog čega je isključen na utakmici protiv Mege. Trener crno-belih naglasio da Telekom više nije sponzor kluba, a govorio je i o potencijalnom pojačanju na mestu plejmejkera.

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je pobeda protiv Mege veoma važna za njegov tim i istakao da je svaka njegova rekacija na terenu uzrokovana teškom situacijom u klubu.

"Veoma važna pobeda za nas. Došli smo u takvu situaciju da je svaka utakmica važna i na tu važnost računaju naši protivnici i svi 'treći' koji su zainteresovani. Partizan ima naznake da na fajnal-foru može da bude opasnost, pa možda hoće da se obezbede", rekao je Vujošević novinarima u hali Pionir.

Košarkaši Partizana pobedili su Megu sa 89:80 u 11. kolu Jadranske lige.

"U prvom poluvremu jako dobar pristup, imali smo 21 skok više protiv Mege koja je atletski dobra ekipa. Mega oscilira, a kad je zainteresovana kao večeras vrlo su nezgodan protivnik", rekao je Vujošević i dodao da ga je pozitivno iznenadio veliki broj navijača na meču.

Vujošević je krajem treće četvrtine isključen zbog dve tehničke greške, koje je dobio zbog protesta i prigovora, a ta odluka ga je razljutila.

"U svim mojim reakcijma ima nervoze koja je prouzrokovana situacijom u timu", rekao je Vujošević.

Partizan je i dalje bez plejmejkera, a Vujošević je nekoliko puta pomenuo da crni-beli nemaju para za pleja, ali i da nije zadovoljan što mediji stalno licitiraju imenima.

"Ovaj što je otišao u Žalgiris je tražio garancije, mi tu garanciju nismo mogli da damo. Raznorazni mutavi, koji su mene gađali na utakmici, oni kao znaju ko se meni sviđa", rekao je Vujošević.

On se još jednom zahvalio NIS-u na sponzorstvu i podsetio da Telekom više nije sponzor Partizana.

"Telekom više nije sponzor. Telekom uslovljava da se promeni trener Partizana da bi bio sponzor. Pošto su korisnici Telekoma i naši navijači neka prate reakciju i ako ostane ovako neka nađu drugog provajdera", rekao je Vujošević.

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je da Partizan mora ozbiljnije da shvati ulazak u treću četvrtinu.

"Očekivali smo tešku utakmicu kao što se i pokazalo na kraju. Prvo poluvreme je bilo dobro, ali smo ušli komotno u drugo što su oni iskoristili. Moramo mnogo ozbiljnije da shvatimo ulazak u treću četvrtinu. Ipak, zadovoljan sam pobedeom. Mega je dobra ekipa od koje smo očekivali da će igrati do kraja", rekao je Pavlović.

Poslednji komentari
  • Duki Vreme: 07.12.2014 21:22h

    Jos jedna sudijska bilmezijada u zvezdinoj abba domobranskoj ligi. Dusan izdrzi jos malo.

  • Duki Vreme: 07.12.2014 22:11h

    Vi iz ALO objavljujete samo komentare koji odgovaraju rukovodstvu zvezdine abba lige Vise Vam se necu javljati

  • Niks Vreme: 08.12.2014 13:44h

    Duki a da ti potrazis pomoc psihijatra?

  • Amater Vreme: 08.12.2014 14:57h

    Treba ga kazniti drasticno i novcem i nevodjenjem ekipe najmanje 6 meseci.On se podsmeva celnicima ABA-lige jer sto su oni blazi sa kaznama on je bezobrazniji.Policija podnosi prijave za gluposti a NJEGOVE NASILNICKE ISPADE NA SPORTSKIM TERENIMA POZDRAVLJAJU.Koju kaznu bi sudija dobio da njemu J..E MAJKU.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP