Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PARTIZAN U TOP 16

Todorić: Neuništivi smo!

Autor: Beta | 20.12.2013 - 11:00:00h | Komentara: 0

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić ocenio je da je taj košarkaški klub dokazao da je neuništiv, i dodao da očekuje da će igrati bolje u nastavku takmičenja Evrolige, pošto neće imati opterećenje.

Žofri Lovernj

 | Foto: M. Metlaš

- Plasman u Top 16 je veliki uspeh koji je malo ko očekivao. Možda samo mi i naši navijači, zbog svega što se dešavalo kada je počela Evroliga. Naročito posle utakmice u Moskvi, kada smo izgubili prvog plejmejkera do kraja sezone. Partizan je, medjutim, dokazao da je poput Feniksa, faktički neuništiv i da skoro uvek nadje rešenje - rekao je Todorić agenciji Beta.
Partizan je u četvrtak uveče izgubio kod kuće od moskovskog CSKA, ali se plasirao u Top 16 fazu Evrolige zahvaljujući ostalim rezultatima.
- Idemo dalje. Najbitnije je da ćemo imati još 14 velikih utakmica i da će to biti najbolja škola za naše mlade igrače. Mislim da ćemo igrati bolje nego do sada. Nemamo nikakvo opterećenje i svaka pobeda biće veliki uspeh za nas. Nadam se da ćemo igrati u beogradskoj Areni i da će nas publika i dalje pratiti, jer da nije njih, ne znam da li bismo ovo napravili. Hvala i igračima i stručnom štabu na svemu do sada - rekao je Todorić.
Partizan u regionalnoj Jadranskoj ligi deli prvo mesto.
- Možda smo imali jedan kiks u Jadranskoj ligi, ali mislim da dobro guramo i na tom polju. Čekaju nas dva važna gostovanja, Cedeviti i Igokei, i ako tu izvučemo živu glavu, mislim da ćemo se približiti i drugom cilju ove sezone, a to je plasman na završni turnir - rekao je Todorić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP