Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

UOČI VEČERAŠNJEG DUELA

Toma Nikolić primio finaliste Kupa Koraća

Autor: Tanjug | 09.02.2014 - 14:12:00h | Komentara: 0

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas sa potpredsednikom Košarkaškog saveza Srbije Dejanom Tomaševićem, bivšim trenerskim i igračkim legendama reprezentacije, kao i predstavnicima Crvene zvezde i Megavizure koji će se sastati u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Nikolić je finalistima poželeo puno uspeha u večerasnjem meču i izrazio nadu da će košarka ponovo postati jedan od najtrofejnijih srpskih sportova.

„Ne curi iz Predsedništva“: Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: FoNet / EPA

- Želim da večerašnja utakmica prodje u najboljem redu i neka pobedi bolji. Ccestitam vam što čuvate uspomenu na jednog od vas, ko to ne čini, ne treba očekivati da će ga se u budućnosti sećati - rekao je Nikolić na prijemu u zgradi Predsedništva.

Predsednik Srbije je dodao da stoji na raspolaganju čelnim ljudima KŠ za svaku pomoć.

- Čini mi se da je naša nacija doživela, izmedju ostalog, i krizu bavljenja  portom, što se čak odrazilo i na obrazivni sistem, kada je u pitanju fiskultura -  rekao je Nikolić.

Prvi čovek Srbije je rekao da su mu neki od prisutnih na prijemu donosili puno radosti, i dodao u šaljivom tonu "a neki ne, kada su igrali za Zvezdu",
Predsednik KŠ Tomašević zahvalio se Nikoliću na prijemu.

- Ovo je samo deo svih onih zaslužnih za stvaranje košarkaške istorije Srbije i Jugoslavije. Tu su u predstavnici finalista i želimo da večerasnja utakmica protekne u najboljem redu - poručio je Tomašević.

Prijemu na Andrićevom vencu prisustvvao je i brat pokojnog Radivoja Koraća, Djordje koji je predsedniku uručio repliku pehara namenjenog pobedniku Kupa Radivoja Koraća.

Ispred Crvene zvede Nikoliću je loptu sa potpisima igrača poklonio Luka Mitrović, dok je prvotimac Megavizure Nemanja Krstić predsedniku poklonio dres tog kluba.

Prijemu su prisustvali i legendarni košarkaš Dragan Kićanović, kao i bivši igrači Zvezde, odnosno Partizana Igor Rakočević i Miroslav Berić, treneri Ranko Žeravica i Vladislav Lučić.

Finalni meč izmedju Crvene zvezde i Megavizure igra se večeras u hali Pionir od 20.30 sati.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP