Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

POBEDA

Trijumf Partizana za finale
Fajnal fora i Evroligu!

Autor: Tanjug | 25.04.2013 - 23:15:00h | Komentara: 0

Košarkaši Partizana plasirali su se u finale završnog turnira regionalne Jadranske lige pošto su večeras u Laktašima, u drugoj polufinalnoj utakmici, savladali ekipu Igokee sa 63:57 (17:15, 6:10, 18:15, 22:17).

Partizan

Ovim uspehom crno-beli su obezbedili i učešće u Evroligi sledeće sezone.
U borbi za titulu na fajnal-foru u Laktašima Partizan se sastaje sa Crvenom zvezdom, koja je ranije danas pobedila kragujevački Radnički sa 79:78 (20:27, 21:13, 21:20, 17:18).
Finalna utakmica na programu je u subotu od 20.30 sati.
Večerašnji meč odigran je pred oko 3.000 gledalaca u hali u Laktašima, a sudili su Sašo Pukl, Matej Boltauzer I Damir Javor.
IGOKEA: Adamović, Dozet 2, Jorović 2, Komatina 4, Gajović, Sulović, Bocka, Brkić 3, Hemonds 10, Joksimović 7, Edvards 17, Štemberger.
PARTIZAN: Lovern 12, Milutinov , VEsterman 4, Gordić 2, Lučić118, Milosavljević 9, Bogdanović 5, Gagić 5, Musli, Čakarević, Đekić, Bertans 13.

Partizan

Šampion Srbije je ovim trijumfom, pored finala regionalnog takmičenja, obezbedio i plasman u Evroligu i sledeće sezone.
Pored toga, ekipa Partizana zakazala je za subotu i novi duel sa "večitim rivalom" Crvenom zvezdom, koja je prethodno savladala Radnički iz
Kragujevca.
Pitanje pobednika rešio je, četiri minuta pre kraja, Dragan Milosavljević koji je vezao dve “trojke” i doneo Partizanu veliko vodjstvo od 58:45. Do kraja meča crno-beli su veoma dobrom odbranom sačuvali pobedu i doneli radost svojim navijačima.

Partizan

Utakmicu je obeležio i incident među navijačima Partizana sredinom poslednje četvrtine. Tada je došlo do međusobnog sukoba pristalica crno-belih, intervenisala je policija, a duel je nastavljen posle nekoliko minuta prekida.
Prvo poluvreme obeležio je izuzetno mali broj poena, uslovljen, što dobrim odbranama, što promašajima i greškama na obe strane.
Igokea je bila bolja u skoku, dok je igru crno-belih obeležio šuterski raspoloženi letonski internacionalac Davis Bertans.
Crno-beli su u publici imali i podršku svojih bivših asova Predraga Drobnjaka, Nikole Pekovića, Miloša Vujanića i Novice Veličkovića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP