Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ŠORKA

Tuča u Železniku! Lovernj se pesničio sa Dunđerskim i Smiljanićem (VIDEO i FOTO)

Autor: S. R. | 04.05.2014 - 19:45:00h | Komentara: 9

Incidenti u Železniku na meču FMP i Partizana!

pp

Pet minuta pre kraja meča, pri vođstvu crno-belih od 58:54, došlo je do fizičkog kontakta glavama između Žofrija Lovernja iz Partizana i Smiljanića iz FMP. U tom trenutku više nego žustro je odreagovao Dunđerski, koji je odgurnuo Francuza, da bi zatim ovom pao mrak na oči i počelo je pesničenje.

Lovernj

Uhvatio se za međunožje: Lovernj

Srećom, sve je kratko trajalo, strasti su se smirile, mada je nedugo zatim i Duško Vujošević reagovao verbalno. Sudije su odlučile da mu pokažu put u svlačionicu, takođe Lovernju i Mitroviću. Zanimljivo je da Duđnerski, koji je takođe u dobroj meri doprineo svemu, nije isključen.

pp

Partizan je na kraju slavio sa 70:63.

Poslednji komentari
  • Ccc Vreme: 04.05.2014 20:48h

    Zasto je cudno to za Dundjerskog. pa ovo je coviceva liga. pored dundjerskog trebalo je izvaciti i Misanovica. i ko je gospodinu direktoru fmp dozvolio da gura igrace partizana. zar je to dozvoljeno? i kada dule koji je sa celom klupom svo vreme bio na drugoj polovini,popizdi kazu da je psihopata. e pa nije nego neda na svoje igrace. e sada to sto je klubovima covica sve dozvoljeno to je druga stvar

  • Duki Vreme: 04.05.2014 21:08h

    Lovernju Srbine-Srbija je uz tebe!

  • dusan Vreme: 05.05.2014 00:05h

    Sramotni komentari.Iskljucuvi krivac za incident je Dundjerski udaranjem Lovernja a onda je skocila cela klupa FMP-a ukljucujuci igrace i strucni stab.Zna se kakava je sankcija za ulazak igraca i rukovostva sa klupe i ucesce u incidentu.S DRUGE STRANE SVI IGRACI I RUKOVODSTVO PARTIZANA SU NA SVOM MESTU.Pogledajte pazljivo snimak i sve ce vam biti jasno!

  • sonja Vreme: 05.05.2014 07:03h

    Šta pričate da li vidite prvo Lovrenovu glavu pa onda guranje. Daj budite realni u pisanju. Šta je Dule tražio kod klupe FMP.. Dosta više licemerja.

  • Ivo Vreme: 05.05.2014 09:14h

    Sonja, ti izgleda ne veruješ sopstvenim očima nego onome što ti drugi kažu, jasno se vidi da Dunđerski dotrčava na Lovernja koji je raspravlja sa drugim igračem I šakom ga klepi po licu I vratu, sramota je da taj Dunđerski (koji je započeo tuču) nije izbačen ali I drugi igrači FMP-a koji su dotrčali sa klupe.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP