Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

CRVENA ZVEZDA U PAKLU „PIONIRA” ČEKA (19.30) GALATASARAJ

TURSKI MARŠ!

Autor: P. Milovanović | 16.01.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Zagrmeće večeras „Pionir” (19.30, B92), kada u goste Crvenoj zvezdi u meču 2. kola Top 16 faze Evrokupa stiže Galatasaraj.

Spreman da izrešeta koš Galatasaraja: Igor Rakočević je u prošlom kolu protiv Ulma ubacio 32 poena

Spreman da izrešeta koš Galatasaraja: Igor Rakočević je u prošlom kolu protiv Ulma ubacio 32 poena | Foto: RAS

Očekuje se prava ludnica, s obzirom na to da su navijači prihvatili akciju kluba „Crveno obuci, nek sluti na radost“, baš kao što glasi čuveni hit Ljube Aličića, tako da će Rakočević i drugovi imati neophodnu podršku s tribina u velikom derbiju...


Vukoičić: Odbrana ključ uspeha

Trener Vladimir Vukoičić svestan je snage protivnika, ali zna način na koji njegovi učenici mogu da nadmaše sjajni Galatasaraj.
- Samo maksimalnim angažovanjem u odbrani možemo da pobedimo. Njihovu napadačku igru moramo da svedemo na razumnu meru i kroz napad, kao razultat čvrste odbrane, dođemo do poena i naše igre. Moramo da budemo bolji u skokovima i pretrčanim metrima.

Zvezdi su na noge u prethodne dve decenije dolazili brojni velikani, počev od Reala, preko Benetona, pa sve do Dinama iz Moskve, ali ruku na srce, ni za jedan meč nije vladalo takvo interesovanje. Svih 7.000 karta planulo je posle samo nekoliko sati, pa će samo oni najbrži moću da uživaju u istinskom spektaklu, jer klub s Malog Kalemegdana igra izuzetno atraktivno, s mnogo pogodaka, što potvrđuje i prošlonedeljni trijumf u Nemačkoj nad Ulmom - 100:95.

- Ovo je ključni period za nas u oba takmičenja. U odličnoj smo formi, atmosfera je fantastična i ne vidim razlog da ne nastavimo u istom stilu. Galatasaraj je, gledajući kvalitet i tradiciju, najjači tim u Evrokupu. Očekujem da će nas navijači bodriti sportski, bez ubacivanja predmeta na teren, kako ne bismo bili oštrije kažnjeni - izjavio je Rakočević.
Popularni Rakac priznao je da se oseća euforija pred večerašnji dvoboj s klubom iz Istanbula, uz potvrdu da klub ima šampionske ambicije ove sezone.

- Plan je da se Zvezda vrati na staze uspeha i da igra u Evroligi. Publika je osetila našu želju i nadam se da ćemo naredne sezone igrati u Evroligi. Koliko je interesovanje vladalo za meč s Galatasarajem, ubeđen sam da bismo bez problema napunili i „Arenu” - završio je Rakočević.

EVROKUP

Grupa l TOP 16, 2. kolo, sreda
Uniks - Ulm 16.00
Zvezda - Galatasaraj 19.30
Uniks 1 1-0 2
C. zvezda 1 1-0 2
Ulm 1 0-1 1
Galatasaraj 1 0-1 1

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP