Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ČOVIĆ O OPTUŽBAMA IZ PARTIZANA:

U Crvenoj zvezdi bar ne koristimo noževe i pištolje!

Autor: Ekipa Alo! | 09.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

I tri dana nakon, sada već antologijskog „Utiska nedelje“, dovoljno je „mesa“ i tema o kojima će se još dugo raspravljati. Delom se na razgovor nadovezao i budući premijer Aleksandar Vučić, govoreći o ulaganju državnih para u dva naša najveća kluba, ali je u emisiji emitovanoj na B92 ostalo još nedorečenih stvari koje zanimaju javnost.

Potpredsednik  FK Crvena zvezda:  Nebojša Čović

Potpredsednik FK Crvena zvezda: Nebojša Čović | Foto: FoNet Dragan Antonić

Dopunu na zadatu temu imao je Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, koji se u razgovoru za „Mocart sport“ osvrnuo na toliko potencirani sukob sa Duškom Vujoševićem, tačnije na momenat kada je izgledalo moguće da publika vidi i tuču dva sagovornika.


- Ta njegova reakcija je za mene bila potpuno očekivana i tako je uvek kada nemate nikakve argumente. Takođe, dobro znam ko ga je i kako pripremao za emisiju, tako da nisam bio nimalo iznenađen. Naravno, mi nismo pubertetlije, do sukoba nije došlo, a pošto nismo pubertetlije, neću ni sada da se bavim pričama tipa „ko bi kako prošao“.
Sramotno je što je u tom trenutku kao argument povukao moje nekadašnje nesuglasice sa Draganom Džajićem, iako smo Džaja i ja imali samo jedan nesporazum koji je lažno predstavljen u jednom delu javnosti kao fizički sukob, a i tada i sada obojica radimo zajedno za interes FK Crvena zvezda. Možda nemamo isto mišljenje o nekim stvarima, ali borimo se i za klub ćemo uraditi sve što je u našoj moći.
Takođe, najvažnije u toj priči, a dotični to dobro zna, da u Zvezdi nikada nismo nesporazume rešavali u kafanskim tučama noževima, uz prebijanje, niti smo ikada udarali navijače kundacima pištolja u glavu. Čisto da podsetim - zaključio je Čović, aludirajući na niz slučajeva s kojima je u pošlosti bio suočen KK Partizan.
Čović je izjavio da se „osećao neprijatno u pojedinim trenucima“.

- Konkretno, priznajem da sam se jedino osećao neprijatno dok smo pričali o milionima koje klubovima daje država kroz javna preduzeća, a svi znamo da naša država ima i većih problema od finansiranja vrhunskog sporta. Uz sve to, neko proziva tu istu državu da od nje dobija malo novca, a cela Srbija je mogla da čuje brojke?! Razumem reakciju ogromne većine građana i „Transparentnosti Srbija“. Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti napraviti neki novi, realniji model finansiranja vrhunskog sporta - zaključuje Nebojša Čović.

Taksijem sam došao jer je moj vozač imao slobodan dan


Čitam da se čak polemiše i zašto sam došao taksijem, a odgovor je vrlo jednostavan i trivijalan. Bila je nedelja, moj vozač je imao slobodan dan, a ja sam u studio došao pravo sa utakmice FMP-Metalac, na kojoj je igrao moj sin. Moramo da prestanemo da se bavimo nevažnim stvarima - kaže Čović.

Poslednji komentari
  • misa tumbas Vreme: 09.04.2014 07:48h

    al se mlatite rukama...pitaj cika Dzaju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP