Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

NIŠTA OD FINALA

Uniks razočarao Zvezdu!

Autor: M. Grujić | 09.04.2014 - 18:49:00h | Komentara: 3

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u finale Evrokupa pošto su na gostovanju Uniksu poraženi sa 81:65 što im nije bilo dovoljno posle pobede u Beogradu od 63:52. Bili su sve vreme crveno-beli u egalu sa mašinerijom iz Tatarstana, ali su kao i mnogo puta ove sezone, izgubili meč posle velike borbe.

KK Zvezda

KK Zvezda | Foto: Marko Metlaš

Zvezda kao da nije platila školu koju je naučila u Evroligi pošto je i ovog puta možda i mogla do daljeg prolaska, ali u odsutnim trenucima dva polaganja su promašili Blažič i Nelson.

Crveno-beli su se na početku suočili sa dosta problema kada je delovalo da se Raško Katić povredio, a na sve to i Ivan Radenović šepao po parketu. Ipak, odličnom odbranom održavan je egal, dok se u napadu uglavnom oslanjalo na Bobana Marjanovića - 15:15.

Dobra igra nastavila se i u nastavku, Uniks nikako nije uspevao da se odlepi, ali je to na kraju učinio potpuno neprimetno, jer se na poluvreme otišlo rezultatom 42:36 pošto je nekoliko poslednjih napada Zvezda prilično loše odigrala.

Početak treće četvrtine zatekao je goste bez rešenja za prodore Gadloka i dalekometne pokušaje Zizisa, pa je Uniks otišao na velikih 17 razlike, koje je uspešno održavao sve do sredine poslednje četvrtine. Tada je sa dve trojke Simonović vratio Zvezdu na pristojnih 13, ali je i Zizis na isti način odgovarao na drugoj strani. Na pokušaje kapitena Zvezde, priključio se i Jaka Blažič sa dve trojke, bili su crveno-beli na "-11", ali je Zizis još jednom sprečio Beograđane da se razmašu. Usledili su pomenuti promašaji Blažiča i Nelsona posle kojih nije bilo vremena za povratak.

Poslednji komentari
  • Aleksandar Vreme: 10.04.2014 08:51h

    Ko visoko leti upadne u KAZAN!!!

  • kristijan Vreme: 10.04.2014 16:05h

    А ПОНАДАЛИ СЕ :(

  • bancic Vreme: 10.04.2014 16:06h

    A ponadali se

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP