Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

LJUT

Varda: Koliko klubova
treba da se ugasi?!

Autor: A.O | 04.09.2014 - 14:44:00h | Komentara: 0

Bivši košarkaš Radničkog, Ratko Varda, besan je na odgoviorne zbog odluke Kragujevčana da istupe iz ABA lige zbog finansijske krize.

Ratko Varda kosarkas

Ljut: Ratko Varda | Foto: Marko Metlaš

Još jedan šamar za i ovako uzdrmanu srpsku košarku! Radnički naredne sezone neće igrati u ABA ligi. Vest koja je dugo kružila kuloarima dobila je i zvaničnu potvrdu. Od igrača koji su nastupali u Kragujevcu prvi se oglasio Ratko Varda. On je na svom Instagram profilu ostavio vrlo oštar komentar.

Vardino pismo prenosim u celosti.

“I dalje zemlja Srbija ostaje najslađe mesto za kriminalce i grobare srpskog sporta! Koliko klubova u ovoj zemlji treba da se ugasi i odu pod stečaj? Da li i dalje najbolji ‘fakultet KUU’! Nažalost to je za neke koji imaju savest ili za neke koji su izgleda maloumni i razmišljaju da su se u Srbiji stvari promenile i možemo da održimo nešto što se zove najveće blago ove naše Srbije (SPORT)!!! Očigledno to se nikad neće promeniti, uvek će kroz sport da se gledaju sopstveni interesi, a to su oni sa fakulteta KUU (Kradi Uništi Ugasi) napunimo sopstvene džepove. Da stvar bude još slađa niko neće odgovarati. Najlakše je ukrasti novac i posle tražiti pomoć države! Lepo je Gagi Jovanović u jednom filmu rekao, mislim da je “Profesionalac”: “Nije Milošević kriv! Mi smo g... i on zna da smo g...! I kad mu budemo dojadili on će da pusti vodu i g... će da odu”. Tako odlazi i sport iz naše zemlje, od kluba koji je bio na jedan šut od Evrolige do kluba koji se nakon 365 dana gasi! SRAMOTA!!!”

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP