Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

NOVI STAJLING

Varda, obrij se!

Autor: P. Milovanović | 18.12.2012 - 07:02:00h | Komentara: 0

Brkovi su ponovo u modi! Ratko Varda, centar kragujevačkog Radničkog, rešio je da promeni imidž, pa se tako protiv Crvene zvezde u “Pioniru” umesto s bradom pojavio s brkovima, nalik onim koji su bili zaštitni znak čuvenog Dražena Dalipagića. Varda je potvrdio da ih je pustio po uzoru na Praju.

Brko, brkane,  moj omiljeni krkane: Ratko Varda

Brko, brkane, moj omiljeni krkane: Ratko Varda | Foto: Beta

- Jedno vreme sam nosio bradu, a onda se pojavilo nešto bolje. Sada sam se vratio na “Praja stajl” - rekao je Varda za “Žurnal”.
“Alo!” je tim povodom stupio u kontakt s Dalipagićem, legendom jugoslovenske košarke, koji je pozdravio Vardin novi imidž.


- Moram priznati da mu odlično stoje, pošto je mlad momak i ima guste crne brkove. Očigledno je da su danas brkovi u modi jer se sve više sportista ne brije pred utakmicu, dok je u moje vreme brijanje bilo neizbežno. Eto, ja sam pre pet godina rešio da se otarasim brkova. Nisam se s njima rodio, pa ne moram s njima ni da umrem - kroz smeh će Dalipagić.

Nekada brkajlija: Dražen Dalipagić

Nekada brkajlija: Dražen Dalipagić | Foto: BETA - Vladimir Gogić


Popularni Praja je zatim objasnio zbog čega je pre pola decenije doneo odluku da se reši brkova po kojima je bio prepoznatljiv.
- Kako sam stario, tako su brkovi menjali boju, bili su sedi, braon, žuti i nisu više bili lepi za oko. Nisam od onih koji će da farbaju brkove, pa sam rešio da se obrijem - nastavlja priču Dražen.

Praja je obrijao brkove pre pet godina

Praja je obrijao brkove pre pet godina | Foto: Marko Metlaš


Dalipagić, koji je s Jugoslavijom na Olimpijskim igrama u Moskvi 1980. godine osvojio zlato, na kraju je poručio Vardi da bi najbolje bilo da se ipak reši brkova.

- Kao što sam već rekao, Varda ima odlične crne brkove, ali ga oni čine starijim i ozbiljnijim. Ne treba mu to, mlad je momak i lepše će izgledati ako ih obrije. Osim toga, na čoveku od 215 centimetara čudno stoje brkovi - završio je priču Dalipagić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP