Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

DEJAN TOMAŠEVIĆ ZA „ALO!” POSLE POBEDE PARTIZANA NAD CSKA (73:72):

Velika je stvar što se Dule vratio!

Autor: | 19.01.2014 - 07:15:00h | Komentara: 0

Košarkaši Partizana načinili su još jedno čudo u Evroligi, a za njega je više nego iko bio zaslužan Bogdan Bogdanović, koji je u “Areni” bio najefikasniji pojedinac sa 27 poena.

Dejan Tomašević

Dejan Tomašević | Foto: M. Metlaš

Sa tim se slaže i proslavljeni bivši reprezentativac Dejan Tomašević, koji ističe i sjajnu taktičku odluku Duška Vujoševića da ne napravi faul u poslednjem napadu, koji nije iskoristio Vims, na ogromnu radost navijača Partizana.


Duško Vujošević

Duško Vujošević | Foto: FoNet

- Velika pobeda crno-belih. Mnogo bitna jer ostavlja nadu za prolazak dalje. Videlo se po reakciji igrača CSKA da su očekivali da se napravi faul, to je bilo taktičko iznenađenje Duleta Vujoševića i sjajno je odrađena odbrana u tom poslednjem napadu. Velika je stvar što se Dule vratio i voleo bih da se što manje nervira jer će jedino tako još dugo biti uz košarkaše - rekao je Tomašević za “Alo!”.


Bogdan Bogdanović je nebrojeno puta ove sezone dokazao da je veliki igrač, ali pažnju Tomaševića privukao je i mladi centar Nikola Milutinov.

Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović | Foto: A. Dimitrijević

- Velika igra Bogdanovića, ali nesumnjivo je i da Milutinov ima sve predispozicije da bude veliki igrač. Očigledno je da Partizan zasniva budućnost na njemu, treba biti strpljiv sa njim i izgraditi ga na pravi način, tako da postane ne samo oslonac Partizana, već i stub reprezentacije - rekao je Tomašević.

Kapiten Krstić hvali Bogdanovića!


Kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić bio je oduševljen igrom košarkaša Partizana, što je i rekao za zvanični sajt Evrolige.
- Bogdan Bogdanović je bio ključ pobede Partizana, retkost je videti igrača poput njega, koji rešava meč u ključnim trenucima. Napravili smo greške na kraju, ali Bogdanović je bio sjajan. Teško je pobediti jednu ekipu tri ili četiri puta u Evroligi, znali smo da će se Partizan boriti za pobedu. Snosimo odgovornost za poraz, uprkos tome što je ovo poraz na gostovanju - rekao je Krstić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP