Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

DUŠKO VUJOŠEVIĆ OZNAČIO KRIVCE ZA BESPARICU:

Vesić i Čović ne daju pare Partizanu!

Autor: M. Zdravković | 06.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Duško Vujošević, trener košarkaša Partizana, govorio je pred večerašnji evroligaški meč sa Bajernom (20.45, Sport klub) više o finansijskoj situaciji u Humskoj. Na udar poznatog stručnjaka dospeli su i ljudi iz gradske uprave Goran Vesić i Nebojša Čović, za koje trener crno-belih tvrdi da su direktno odgovorni za besparicu.

Muke moje  niko ne zna:  Duško Vujošević

Muke moje niko ne zna: Duško Vujošević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Uprava Grada je 2010. godine donela pravilnik kojim su uspostavljeni kriterijumi o nagrađivanju klubova. I obećela je da će se svake godine precizirati o kolikoj sumi je reč. Ove godine je doneta odluka da za učešće u Evroligi Partizan i Zvezda prime po četiri miliona dinara, a za učešće u sledećoj fazi predviđeno je 10 miliona. Radi se o manje od 100.000 evra, ali su onda usledili predlozi da se usvoji novi pravilnik i da se ta brojka smanji na dva miliona dinara, što zaista nije u redu - istakao je Vujošević.
Na novinarsko pitanje ko je kriv za to, Vujošević je imenovao članove Privremenog veća grada Beograda.

Goran  Vesić

Goran Vesić | Foto: RAS


- Najdirektnije, Čović i Vesić! Ne znam ko je još tu niti znam koliko su oni autonomni u svemu tome. Govore nam sada da ti papiri, gde je pisalo koliko para dobijamo, ne postoje, a sve je to manipulacija - napomenuo je Vujošević.
Trener Partizana poručuje i da Zvezda treba da se spasi, ali da Partizan za to vreme ne sme da se uništava. Kaže i da će se tome protiviti dokle god bude u mogućnosti.

- I ranije je bilo tenzija, ali je to više bilo zezanje. Ovakav način finansiranja, gde državna preduzeća kao „Gasprom“, a na osnovu Škundrićeve intervencije, finansiraju Zvezdu, i gde je odnos 15:1 po primanju od države u korist našeg rivala, vodi ka tome da se Partizan ugasi. Neka bude i 3:1 za njih i neka to bude pravilna raspodela, ali kao što kažu Italijani, kad imaš vetar naspram sebe, pa još mokriš, dupla je šteta, iskvasiš se...

ČOVIĆ: Duletove laži neću uopšte da komentarišem!


Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, nije želeo juče preterano da se bavi optužbama Duška Vujoševića.
- Ništa me ne čudi njegova izjava. I šta sada?! Nikada nisam imao komentar za laži, pa neću ni ovaj put. Sve što je taj čovek rekao jednostavno nije istina i dosta mi je plivanja u mulju. To me ne zanima - izjavio je za „Alo!“ Nebojša Čović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP