Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ALO.RS INTERVJU

Vučević: Raduljice, vidimo se u reketu!

Autor: Miloš Rangelov | 26.08.2014 - 13:56:00h | Komentara: 0

Nikola Vučević (24) je centar plemenitog kova. On je prava skok mašina, sa njim na kraj teško mogu da izađu i sjajni Dvajt Hauard i ostale dugajlije NBA lige. Pred Vučevićem je još jedna sezona velikih izazova u dresu Orlanda.

Nikola Vučević

Nikola Vučević | Foto: Profimedia.rs

- Leto je za mene bilo veoma radno. Proveo sam mnogo vremena u hali ali i u teretani. Ovih dana krećem put Amerike, da “preko bare” nastavim pripreme za novu sezonu. Orlando je mlada ekipa, nemamo pravu zvezdu ali ni velika očekivanja. Želja je da budemo bolji nego prošle sezone. Postavio sam neke standarde prošle godine, moram da nastavim u istom ritmu – ističe Vučević.
Zbog sukoba sa selektorom Crne Gore, Lukom Pavićevićem sjajni as ne nastupa za reprezentaciju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
- Svaki igrač želi da nastupa za svoju zemlju. Teško mi je da gledam momke, ali drugačije nije moglo. Imali smo taj kiks protiv Holandije, nadam se da će uspeti da obezbede vizu za Evropsko prvenstvo.
Kako ti se čine Đorđevićevi „orlovi“, koliko mogu na SP?
- Pratio sam sve pripremne utakmice Srbije, deluju zaista odlično. Selektor je prilagodio igru ekipi koju poseduje. Posebno mi se sviđa Raduljica. Baš je napredovao, vodićemo veliku borbu u Americi. Bogdan Bogdanović je veliki potencijal. Znam da ga je Orlando dugo skautirao, na kraju je završio u Finiksu. Očekujem dobar rezultat u Španiji, SP je teško takmičenje, plasman u prvih sedam je uspeh. – konstatuje Vučević.

Nikola Vučević

Nikola Vučević | Foto: Profimedia.rs

Lebron se vratio u Klivlend, poredak u NBA ligi je znantno izmenjen?
- Čudno je to, koliko odlazak jednog igrača može da promeni pozicije u ligi. Sada je Klivlend glavni adut za titulu. I Čikago će biti dobar, Rouz se vratio. Žao mi je Pola Džordža, njegova povreda je potpuno zaustavila Indijanu. Da je on zdrav, sve bi bilo drugačije.

Vilijams sjajno pojačnje
Nikola Vučević nikada nije krio ljubav prema Crvenoj zvezdi.
- Pratim dešavanja u srpskoj košarci generalno. Zvezda se dobro pojačala, Vilijams je vrhunsko pojačanje. Ali ne treba žuriti, Partizan uvek pravi tim u poslednji čas, neće biti lako crveno-belima da prekinu dominaciju večitog rivala – kaže Vučev

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP