Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PARTIZAN U PROBLEMU

Vujošević: Borimo se za život

Autor: M.R | 02.10.2014 - 11:58:00h | Komentara: 0

Partizan u subotu, protiv Solnoka, počinje takmičenja u ABA ligi a blokada BAT zbog slučaja Klobučar je još uvek na snazi

Duško  Vujošević

Borba za opstanak: Duško Vujošević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Regionalna liga počinje u subotu, a šampion Srbije, Partizan je u velikom problemu. Crno-beli još uvek nisu uspeli da skinu blokadu BAT, i kako sada stvari stoje, Duško Vujošević neće moći da računa na sve igrača u meču prvog kola sa Solnokom na gostujućem terenu (subota 18.00).
- Borimo se za biološki opstanak! Partizan ima mnogo veći problem od Solnoka, a to je blokada BAT zbog slučaja Klobučar. Verujem da ste dobro upoznati sa tim. Jesmo bili nespretni, nismo se poneli diplomatski, ali smo prevareni i izmanipulisani. Igrač je pokušao da preko menadžera dođe do para koje nije zaradio. Formalno je on u pravu, moralno i sportski sigurno nije. U sredu smo platili 60.000 evra od 132.500 evra duga, ali igrač jednostavno ne pristaje na kompromis. Tužan početak sezone - počinje priču trener crno-belih Duško Vujošević.
Iskusni stručnjak se potom osvrnuo na ambicije kluba.
- Partizan nije bez ambicija, situacija jeste teška ali je tako. Očekujem da po skidanju BAT blokade dovedemo još najmanje jednog stranca. Obavićemo razgovor i sa Lukom Bogdanovićem o eventualnom ostanku. Milosavljević će tek početkom novembra početi polako da se priključuje timu. Sa Sašom Pavlovićem smo ostali u prijateljskim odnosnima, u kontaktu smo, ali sve je to daleko od realizacije. Mi smo voljni za saradnju, ali na onaj naš, poznati način. Apleujem na navijče do pomognu kupovinom sezonskih karata. Podrška nam je potrebna, lako je u dobru biti dobar - jasan je Vujošević.
Regionalna liga počinje u subotu, a šampion Srbije, Partizan je u velikom problemu. Crno-beli još uvek nisu uspeli da skinu blokadu BAT, i kako sada stvari stoje, Duško Vujošević neće moći da računa na sve igrača u meču prvog kola sa Solnokom na gostujućem terenu (subota 18.00).
- Borimo se za biološki opstanak! Partizan ima mnogo veći problem od Solnoka, a to je blokada BAT zbog slučaja Klobučar. Verujem da ste dobro upoznati sa tim. Jesmo bili nespretni, nismo se poneli diplomatski, ali smo prevareni i izmanipulisani. Igrač je pokušao preko menadžera dođe do para koje nije zaradio. Formalno je on u pravu, moralno i sportski sigurno nije. U sredu smo platili 60.000 evra od 132.500 evra duga, ali igrač jednostavno ne pristaje na kompromis. Tužan početak sezone - počinje priču trener crno-belih Duško Vujošević.
Iskusni stručnjak se potom osvrnuo na ambicije kluba.
- Partizan nije bez ambicija, situacija jeste teška ali je tako. Očekujem da po skidanju BAT blokade dovedemo još najmanje jednog stranca. Obavićemo razgovor i sa Lukom Bogdanovićem o eventualnom ostanku. Milosavljević će tek početkom novembra početi polako da se priključuje timu. Sa Sašom Pavlovićem smo ostali u prijateljskim odnosnima, u kontaktu smo, ali sve je to daleko od realizacije. Mi smo voljni za saradnju, ali na onaj naš, poznati način. Apelujem na navijče do pomognu kupovinom sezonskih karata. Podrška nam je potrebna, lako je u dobru biti dobar - jasan je Vujošević.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP