Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

TRENER KK PARTIZAN O INCIDENTU U SOFIJI

Vujošević: Bugarima ovo nećemo zaboraviti! (VIDEO)

Autor: Mozzartsport | 15.11.2014 - 21:45:00h | Komentara: 0

''Moram da naglasim da su se igrači Levskog i trener Papazov tokom incidenta ponašali krajnje prijateljski i sportski'', poručio je trener crno-belih

Najveći Partizanov  autoritet: Duško  Vujošević

Duško Vujošević | Foto: Saša Čolić

Fer-plej igrača bugarskih košarkaša! Duško Vujošević osvrnuo se na incidente u Bugarskoj tokom meča osmog kola Jadranske lige između Partizana i Levskog i istakao je da je bilo propusta u organizajciji utakmice, ali da su se trener i igrači domaćeg tima sjajno poneli zaštitivši njega i njegove košarkaše koji su se našli na udaru domaće publike.
Strateg Partizana smatra da je meč bio loše organizovan, kao i da obezbeđenje oko terena nije bilo na potrebnom nivou. Vujoševića je, međutim, oduševilo ponašanje rivala koji su stali u zaštitu košarkaša crno-belih.

„Bila je odlična atmosfera na početku utakmice, ispunjena dvorana. Mislim da je Levski pogrešio jer u prisustvu toliko velikog broja navijača, a bilo je i dosta fudbalskih navijača, obezbeđenje nije bilo srazmerno. Moram da naglasim da su se igrači Levskog i trener Papazov tokom incidenta ponašali krajnje prijateljski i sportski. Oni su čak ušli i u sukob sa svojim navijačima da bi zaštitili pre svega igrače Partizana, a i navijače. To ne smemo da zaboravimo, kada oni budu dolazili u Beograd“, poručio je trofejni stručnjak.

Sjajna igra i pobeda srpskog šampiona ostala je u drugom planu nakon svega viđenog, ali iskusni trener nije propustio priliku da pohvali svoje pulene zbog izvanredne partije koju su pružili večeras.


„Vrlo značajna pobeda i odličan pristup igrača. Od početka utakmice imali smo vrlo jasnu ideju kako i na koji način treba da odigramo protiv ekipe Levskog. Kontrolisali smo celu utakmicu i na kraju vrlo ubedljivo rezultatski dobili. Ono što je jako bitno sa individualnog i timskog aspekta, dobili smo neke igrače koji su vrlo bitni za naš način igre“, dodao je Duško Vujošević.

Partizan je zaslužio čistu desetku za večerašnju igru, ali igračima i stručnom štabu Levskog treba odati priznanje za fer-plej ponašanje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP