Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

NASTAVLJA SE MEDIJSKI RAT

Vujošević: Čović se u sve razume, pravi je esteta

Autor: Beta | 11.06.2013 - 15:05:00h | Komentara: 0

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević optužio je posle poraza prvog čoveka Crvene zvezde Nebojšu Čovića da konstanto vrši pritisak na sudije, iako je čestitao crveno-belima na zasluženom trijumfu.

Tenzija i dalje traje: Čović i Vujošević

Tenzija i dalje traje: Čović i Vujošević

"Čović se neprekidno meša u suđenje, a dan uoči treće utakmice finala imao je konferenciju na kojoj je pričao samo o tome. Svakom novom konferencijom, koje su vrlo česte, Čović pokazuje kakav je stručnjak. On poznaje sport, politiku, ekonomiju, genetiku, a čak je i stručnjak za lepotu - pravi je esteta", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali "Pionir" uoči četvrte utakmice finalne serije plej ofa.

"Sada barem znam kome da se obratim kada je u pitanju genetika. To je fašizam", dodao je Vujošević.


Trener Partizana priznao je da je po završetku jučerašnje utakmice opsovao sudiju Jevtovića, ali je negirao da mu je pretio.


"Tačno je da sam ga opsovao, ali mu nisam rekao da neće živ izaći iz hale. Ponoviću - sudije nisu rešile jučerašnju utakmicu, ali nisam zadovoljan deljenjem pravde u poslednjoj četvrtini", rekao je trener crno-belih.


On je optužio Čovića da je konferencijom uoči trećeg meča na kojoj je najavio krađu na štetu Zvezde, izvršio pritisak upravo na Jevtovića i na taj način uticao na suđenje.

"Ne mogu do kraja da definišem šta nije bilo dobro kod mojih igrača... Nismo bili maksimalno koncentrisani i u punoj energiji. Nije ni nesvesnost opasnosti, možda je prevelika želja i to što se pronelo da je Partizan favorit. Utakmica nije mogla biti drugačija nego teška, Zvezda je zasluženo slavila, ali sam ja siguran u konačni uspeh mog tima, verujem već i sutra", rekao je Vujošević novinarima.

Vujošević je ponovio da je teško dobiti bilo koju ekipu tri puta zaredom u tako kratkom periodu.

"Teško je i srednješkolski tim dobiti tri puta zaredom u ovako kratkom periodu, a kamoli Zvezdu koja je kvalitetan tim. Zvezda je dobila jer je igrala bolje, a verujem da ćemo sutra i mi biti bolji", rekao je Vujošević.

Na novinarsko pitanje šta to igrači mogu sutra da poprave u odnosu na prethodni meč, Vujošević nije mogao konkretno da odgovori.

"Ono što ćemo uraditi drugačije je naša interna stvar. Ono što ovako javno mogu da kažem je da mora biti više energije, agresivnosti, skoka, trčanja, a želju ne mogu da dovodim u pitanje. Ponovo moramo grčevito da se borimo, jer je takva situacija. Igrače nikada javno ne kritikujem ali ima i pojedinačne odgovornosti. Njima će biti upućene kritike, koje moraju biti dobronamerne a da bi bile zaista takve, ne smeju biti javne", rekao je on.

Četvrta utakmica finala plejofa Superlige Srbije igra se u sredu u Pioniru, a domaćin je ekipa Crvene zvezde. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP