Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

VELIKI OBRT

Vujošević: Gasprom kupuje Partizan!

Autor: Beta | 11.08.2014 - 19:52:00h | Komentara: 1

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević uporedio je u ponedeljak novu sezonu sa igranjem višeg nivoa video-igre i kazao je novinarima da postoji mogućnost da ruski energetski gigant Gasprom kupi deo tog kluba.

"U specifičnoj smo situaciji, ali svi su u specifičnoj situaciji. Imamo mnogo problema, što uopšte nije novo, ali sa druge strane moraćemo da radimo opsežnije posao nego prethodne godine, kao viši nivo video igrice", rekao je Vujošević novinarima.

Duško  Vujošević

Duško Vujošević

 Košarkaški klub Partizan počeo je pripreme u Beogradu, a pojavilo se 15 igrača. Medju njima je bio i nekadašnji "as" crno-belih Luka Bogdanović, koji je trenutno bez kluba, a formu održava s Partizanom.
Na probi su još trojica igrača, a Vujošević je najavio da će u sledećih desetak dana znati kako će izgledati tim, posle čega će dovesti Amerikanca.
"Neki razgovori se vode, ali ne treba očekivati senzaciju. U sledećih desetak dana ćemo raditi na kondiciji i dovoditi igrače, a kad kompletiramo tim od evropskih košarkaša, videćemo šta fali i tu dovesti Amerikanca", rekao je Vujošević.
On je kazao da tokom leta nije pratio medije, ali je kritikovao mišljenja koja su u javnosti govorili protiv Crvene zvezde i Partizana.
"Ali sa druge strane, pozitivno je da su nam iz vrha države rekli da prema njihovim izvorima postoje velike šanse da 50 odsto Košarkaškog kluba Partizan kupi Gasprom. Dakle ne da će imati samo 50 odsto FK Crvena zvezda, nego i Partizana. Time je vlast pokazala da vodi brigu o oba kluba i pokazali su državničku odgovornost", rekao je Vujošević.
Poslednji komentari
  • DUŠAN Vreme: 12.08.2014 12:18h

    ODLIČNO SAD CESE ZNATI KO PRODAJE IGRACE I KUPUJE A TAKO I NEMEŠASE U RAD TRENERA USPEH TRENERA I GAZDE UZ DOBAR ODABIR TALENATA

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP