Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PSIHOLOG ZA ALO! UPOREDIO DULETA I NEBOJŠU SA LIKOVIMA IZ „FARME”

Vujošević je Vesna, a Čović - Goca!

Autor: D. Ostojić | 14.06.2013 - 00:03:00h | Komentara: 3

Dobro je, završilo se i finale plej-ofa košarkaške Agroživ Superlige. Partizan je osvojio 12. titulu zaredom zasluženo, pobedivši večitog rivala Crvenu zvezdu sa 3:1 u seriji. Međutim, čini se da je na kraju, nažalost je tako, bitnija činjenica da nije bilo povređenih u ta četiri meča!

Oštri u izjavama:  Vesna Rivas i  Duško Vujošević

Oštar u izjavama: Duško Vujošević | Foto: Marko Metlaš

A moglo je, i te kako. Pa na trenera Duleta Vujoševića su i u poslednjem, ali i u prethodnim mečevima fizički nasrtali navijači Zvezde i gađali ga svim i svačim. Nebojši Čoviću, predsedniku KK Crvena zvezda, vređana je porodica. Očekivali su se prekidi utakmica, ali ih nije bilo. Nismo mi Grci. Još uvek...


Međutim, ako se nastavi sa unapređivanjem malo je reći loše atmosfere između naša dva najtrofejnija kluba, neka nam bog bude u pomoći. Što je najgore, upravo Dule i Čović dolivaju ulje na vatru.

Da li bi bili saveznici  u „Farmi“?: Nebojša  Čović  i Goca  Božinovska

Nebojša Čović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Neverovatni su! - kao iz topa će klinički psiholog Aleksandra Janković, koju smo pozvali da nam objasni šta je to u glavama ljudi koji umesto da smiruju strasti rade na tome da mržnja između “delija” i “grobara” bude sve veća.
- Njihove izjave i ratovi saopštenjima samo su indirektna i prećutna dozvola za huliganizam koji prave navijači. Vujošević i Čović pod hitno moraju da shvate kakvu odgovornost nose sa svojim funkcijama. Sada smo imali sreće da nije bilo povređenih, ali ako njih dvojica ovako nastave, teško da će izaći na dobro...

Aleksandra Janković

Aleksandra Janković | Foto: RAS


Jankovićeva osuđuje i jednog i drugog.
- Vujoševićevi komentari su zluradi, a ni Čović ne može da ostane miran. Tako da - krivica je na obojici.
Za kraj, Aleksandru smo pitali kako bi se ponašali Vujošević i Čović da su u rijalitiju “Farma”?
- Ha-ha-ha... Bilo bi zanimljivo videti tu situaciju, sigurno bi njih dvojica podigli gledanost “Farme”. Mislim da bi tuča folkerki Goce Božinovske i Vesne Rivas bila mala maca za ono što bi njih dvojica napravili. To bi bio pravi šou, Dule bi bio Vesna, a Nebojša - Goca - kroz smeh je zaključila Jankovićeva.

Obojica leče komplekse!


Čović i Vujošević često jedan drugog prozivaju da imaju komplekse.
- Nema osobe bez kompleksa, ali ako do sada nisu izlečili svoje probleme iz mlađih dana, nije vreme ni sada, pogotovo na ovakav način. Njih dvojica se ponašaju kao adolescenti. Vidite, ono što je za žene menopauza to je kriza srednjih godina za muškarce. A njih dvojica su baš u takvim godinama, zar ne?! - kroz smeh će Jankovićeva.

Poslednji komentari
  • lopatar Vreme: 14.06.2013 04:19h

    Coki moze da udje samo kao zasticena zivotinja a Duka tu nema sanse da bi usao, on je gospodin covek. Tamo ulaze oni sto gadjaju loptom trenere i sto pisu "sabrana" dela o Farmi.

  • baradja Vreme: 14.06.2013 07:57h

    Zar ima neko da je ocekivao drugaciji ishod finala plej ofa.To je i Coki znao,zato je pokusavao da ucari ispod zita,ma se i previse zaigrao,pretjerao u svakom pogledu...Kao prvo,nije normalno porediti,Zvezdu kao ambiciozan tim,u pokusaju,i rezultate kakve u Evropi pa i u svijetu NBA ,ima Partizan.DO takvih rezultata se ne dolazi preko noci,vec sistemskim radom..Partizan je postao akademija za mlade,talente Evrope,vidite da se sami nude,a zasto...E to Coki ne zeli da prihvati,a nije tesko shvatiti...POZ SVIM IGRACIMA I NAVIJACIMA PARTIZANA

  • Zoki Vreme: 14.06.2013 17:38h

    A taj psiholog je Ekrem.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP