Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

CRNO NA BELO

VUJOŠEVIĆ: Marić večeras odlučuje o Partizanu!

Autor: M. Rangelov | 12.02.2015 - 13:25:00h | Komentara: 0

Duško Vujošević, trener Partizana, je uoči meča 22. kola ABA lige u kojem crno-beli putuju u Zagreb na megdan Ciboni, pričao o okršaju sa "vukovima", ali se očekivano dotakao eventualnog povratka Aleksa Marića u Humsku, kao i odlaska Đorđa Gagića.

Opet ljut: Dule  Vujošević

U Zagreb na pobedu: Dule Vujošević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

O okršaju sa Cibonom Vujošević je rekao.

- Idemo u Zagreb sa ambicijom da dobijemo utakmicu. Svesni smo da je Cibona oslabljena odlaskom trojice igrača, ali su to nadoknadili entuzijazmom. Protiv Cedevite su pokazali koliko su neugodni. Izgubili su dobijen meč. Dovoljna opomena koja govori o njihovom kvalitetu - rekao je Dule.

Aleks Marić

Večeras odlučuje da li se vraća u Humsku: Aleks Marić | Foto: Profimedia.rs

Šef crno-bele struke je zatim prešao na brojne spekulacije vezane za dolazak iskusnog centra Aleksa Marića koji je završio epizodu u Galatasaraju.

- Njegov menadžer tvrdi da još nije dobio papir da je ugovor raskinut. Ataman jeste zauzeo stav, ali papir nije izdat. Vrstu nedoumice izaziva činjenica da su mediji koji ne prate Partizan kako treba najavili da je dolazak Marića sigurna stvar. Tolika blagonaklonost ima želju da ga uspava i prikolje. Igraju se igre da on na Kupu ne bude član Partizana. Marić će se večeras izjasniti da li hoće da postane naš član kada bude slobodan - jasan je Vujošević.

Trener Partizana se dotakao i Đorđa Gagića, iskusnog centra, koji je nedavno zatražio raskid ugovora s klubom, nakon čega je označen kao izdajnik.

- Očigledno da njegov novi klub stoji iza toga. Čovek stoji iza svojih odluka. Sa njim je pregovarao Metalac i Crvena zvezda u toku ovih dana. Odbio je te ponude, stvorila se velika tenzija - konstatovao je Vujošević, dodajući da će Partizan igrati Kup u Nišu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP