Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

VIRUS U TABORU PARTIZANA

Vujošević: Moguće je da su moji igrači primili pogrešnu vakcinu

Autor: Blic | 13.03.2015 - 14:41:00h | Komentara: 0

U pretposlednjem, 25. kolu ABA lige, košarkaši Partizana u nedelju od 17 časova dočekuju Zadar, a trener beogradskih crno-belih Duško Vujošević je uoči tog duela istakao da veliki problem sa virusom koji zadaje probleme i pojedinim srpskim fudbalskim klubovima - "pokosio" i njegove košarkaše.

Bez predaje: Duško Vujošević

Zabrinut za igrače: Duško Vujošević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

"Imamo velike zdravstvene probleme. Igrači su vakcinisani na početku sezone protiv gripa, možda sa pogrešnim tipom vakcine, što nije naša krivica, ili je virus u međuvremenu mutirao. Desetkovani smo pred utakmicu sa Zadrom. Takmičenje je pri kraju i ostalo je malo vremena da se izostanak bilo kog igrača nadoknadi. Ja se nadam da ćemo se do nedelje konsolidovati i u nešto kompletnijem sastavu dočekati Zadar", rekao je Vujošević.
On se potom osvrnuo na najnovije pojačanje, Džoša Akojona.
"Akojon je, praktično, odradio samo jedan trening otkako nam se priključio, jer samo toliko smo i bili u sastavu za normalan trening. Zato ne mogu nešto više da kažem o njemu, pa je i zbog toga značajna utakmica sa Zadrom, jer i publiku i nas zanima da ga konačno vidimo na delu", rekao je strateg crno-belih.

Džoš Akojon

Džoš Akojon | Foto: KK Partizan

Vujošević je rekao da ga ne zanima previše duel četvrtoplasirane Cedevite i drugoplasirane Budućnosti, koji se takođe igra ovog vikenda.
"Nećemo razmišljati o utakmici u Zagrebu, imamo potrebu da se bavimo mečevima koje mi igramo. Nije mali uspeh do sada napravljen što je Partizan u plej-ofu, ali s obzirom na sve probleme - pravo malo čudo bi bilo da završimo ligaški deo sezone kao drugi. U ovom takmičenju prvo i drugo mesto su značajniji od trećeg i četvrtog jer donose meč više pred domaćom publikom u polufinalu, ali u ovom trenutku mi smo zadovoljni samim time što igramo plej-of".
Na tabeli ABA lige, Crvena zvezda Telekom vodi sa učinkom 22-2, a slede Budućnost sa 18-6, Partizan sa 17-7, Cedevita sa 16-8 i ostali, koji ne mogu da se plasiraju u doigravanje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP