Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

LJUT

Vujošević: Možda je Sirijac bacao bubrege i u Podgorici?

Autor: M.R | 27.03.2015 - 13:06:00h | Komentara: 1

Trener košarkaša Partizana se još jednom osvrnuo na poslednje kolo ABA lige i meč u “Morači”.

Duško Vujošević

Duško Vujošević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Košarkaše Partizana u okviru 1. kola Superlige Srbije očekuje duel sa Konstantinom. Na konferenciji za medije koja je trebala da predstavlja svojevrsnu najavu ovog meča, trener crno-belih Duško Vujošević više je govorio o utakmici u Podgorici.
- Čelnici ABA lige su pokazali da ne mogu da vode to takmičenje. Pre svega Bilić i Aleš Kamnikar (komesar za delegiranje sudija) nisu bili na visini zadatka. Partizan do sada nije pokazivao svoje rezerve prema njima javno, ali evidentno je da ima problem sa njima. Neću da pričam o tome koliko je suđenje u poslednja tri minuta meča sa Budućnošću bilo loše, ali nisu čak ni hteli da pogledaju snimak (u ključnom momentu), da li je bilo potezanja mrežice ili i diranja obruča... Sve su bila fukarska posla - počeo je priču Vujošević.
Trofejni stručnjak se ovrnuo i na ponašanje publike na tom meču ali i na izveštavanje domaćih medija.
- Jeste da se navijačka grupa zove “varvari”, ali takav stepen divljaštva još nisam video. Košarka se, ipak, igra za civilizovan svet, a u srpskim medijima nije bilo priče o hvatanju Milosavljevića za vrat. Kada ja uradim nešto takvo, iz dana u dan se te fotografije javljaju u serijama. Sada nema baš nikakve reakcije i interesuje me da li bi tako bilo i da je u pitanju Crvena zvezda, a ne mi? Utakmica u Podgorici je skandalozna, mada je niko kod nas nije tako ocenio. Možda je kriv Sirijac za bacanje bubrega, ili možda nije uspela da se izvrši nečija zamisao da se ubaci čitavo prase u teren, jer samo nam je to falilo u ovom cirkusu - zaključio je učitelj košarkaša Partizana. 
Poslednji komentari
  • Kuki Vreme: 27.03.2015 16:49h

    Split i Zagreb su sada majka u navijanju u odnosu na Podgoricu koja konstantno provocira klubove iz Srbije sto je sramno i ne oprostivo vise a kada dodju oni kod nas samo sto im crveni tepih ne stavljaju,aludiranje na BUBREG i vadjenje organa na Kosovu je dno dna a te organe su vadili i njihovim sunarodnicima,zlo je u njima a ne u nama..!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP