Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

VUJOŠEVIĆ O RATU SA CRVENO-BELIMA OKO PLEJMEJKERA

Vujošević: Ne damo Zvezdi Novaka!

Autor: Tanjug | 10.12.2013 - 15:50:00h | Komentara: 0

Ponovo se zakuvalo u srpskoj košarci, odnosno odnosima Crvene zvezde i Partizana! Crno-beli su bili na korak do dovođenja talentovanog plejmejkera Jovana Novaka iz Vršca, da bi večiti rival uskočio u poslednji čas i dodatno zakomplikovao situaciju. Vršački klub je, prema nekim informacijama, u poslednji čas podigao cenu za mladog pleja, zbog čega ga Partizan nije već potpisao.

Jovan NovakJovan Novak (levo)| Foto: D. Gol

„Zvezda je ušla
u trku, ali momak
se već izjasnio
da hoće kod nas“,
kaže iskusni stručnjak

- Mi jesmo zainteresovani za Novaka, ali ovog momenta nije postignut sporazum o visini obeštećenja. Tu se uveliko uključila Crvena zvezda. Oni se tu dosta komotnije ponašaju i mogu da ispunjavaju uslove Vršca. Međutim, problem je što se igrač opredelio za Partizan, tako da će imati problema ovi iz Zvezde da ovo realizuju. Kao da je cilj da imaju sparing partnera i da on bude drugi. Mi to ne prihvatamo, možda je to izgubljena stvar. Znamo da Novak Đoković navija za Crvenu zvezdu, a za ovog Novaka ćemo da vidimo - rekao je trener crno-belih Duško Vujošević.


Navodno, umesto prvobitnih 30.000 evra, Vrščani traže duplo veći iznos za Jovana Novaka. Bez obzira da li se ovaj transfer bude realizovao ili ne, Partizan će učiniti sve da vrati Milenka Tepića.


- Računam da je to dobar izbor kada se njegova karijera našla u nekoj vrsti stagnacije. Pokušaće da se podigne velikim radom. Partizanu je apsolutno potrebno produženje klupe i igrač više. On poznaje sistem, zna da se stavi u funkciju tima. To je i za njega dobra opcija. Mnogo je to bolje nego da dolazi igrač kome bi to bila usputna stanica - rekao je Vujošević.

Crno-beli idu na noge Obradoviću!
U pretposlednjem kolu prve faze Evrolige Partizan gostuje moćnom Fenerbahčeu našeg trenera Željka Obradovića. Oba kluba pretrpela su poraze u šampionatima proteklog vikenda, Partizan od Solnoka, a Fener od ljutog rivala Galatasaraja. Parrtizan sa učinkom 2-6 i dalje se nada prolasku u top 16 fazu elitnog takmičenja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP