Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PARTIZAN POBEDA DELI OD ODBRANE TITULE

Vujošević: Nećemo se opustiti, daleko smo od cilja!

Autor: M. Grujić | 09.06.2013 - 15:28:00h | Komentara: 1

Košarkaši Partizana vode posle dve utakmice finalne serije sa 2:0 i nalaze se na korak od titule, ali pred treću utakmicu sa Crvenom zvezdom (19h), trener crno-belih Duško Vujošević poručio je da su njegovi izabranici još daleko od odbrane naslova srpskog šampiona.

Duško Vujošević

Duško Vujošević | Foto: M. Metlaš

Partizan će pred svojim navijačima pokušati da iskoristi meč loptu i upiše dvanaestu titulu u nizu.
- Rekao sam još posle trijumfa u prvom meču da ekipa koja prva stigne do dve pobede, daleko je od cilja. Kako god izgledalo to sa strane, teška je stvar pobediti Zvezdu i niko od nas ne misli da je sve rešeno.  Oni su sada pribijeni u zid i očekujem da će dati svoj maksimum. Mnogim navijačima važnija je pobeda u derbiju, nego da se osvoji titula, a mi smo u mogućnosti da ovim trijumfom spojimo te dve stvari - rekao je Vujošević na konferenciji za štampu.
Navijači Partizana pripremaju se za slavlje u “Pioniru”, ali iskusni stručnjak smatra da to neće izazvati opuštanje među njegovim izabranicima.
- Zaista mislim da ne postoji način da se slavljenička atmosfera prenese na ekipu. Mislim da niko nije neinteligentan da se sada opusti. Imamo iskustvo, sećam se kada smo vodili i pre sa 2:0 u seriji, pa saznam kako Kamings kupuje kartu za povratak kući, a mi izgubimo meč pred svojom publikom. Nećemo se opustiti, ali možemo da izgubimo i ako damo maksimum - tvrdi Vujošević.
Strateg Partizana pokušao je da smiri tenziju pred duel sa večitim rivalom, za kojeg tvrdi da je “veliki protivnik”.
- Sigurno je da država ne zavisi od toga ko će biti prvi i ne treba nikome da se razum pomuti zbog toga da li će Zvezda ili Partizan biti prvi. Ne pratim puno šta štampa radi kako bih zadržao mir u timu. Stvarno ne mogu da odgovaram za sve naslove i razna tumačenja mojih izjava. Svesni smo da izlazimo pred velikog protivnika koji ne odustaje - zaključio je Vujošević.
Poslednji komentari
  • Lopatar Vreme: 09.06.2013 23:19h

    Samo opusteno majstore veliki, dobro ih motivisi kao da igraju prvu utakmicu. Znam da ocekujes propagandu protiv nas u cilju PP aparata i coveka iz fmp-a ali ne dozvoli kao ni do sada da to utice na tebe. Ti si nas veliki Dule! Napred Partizan!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP