Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

NOVA POBEDA U ABA LIGI

Vujošević: Nije lako podneti šest poraza, kako li je tek 12 uzastopnih titula (VIDEO)

Autor: sportal | 16.02.2014 - 20:24:00h | Komentara: 1

Košarkaši Partizana NIS ostvarili su novu pobedu u ABA ligi, u kojoj brane trofej. U neizvesnom meču pred oko sedam hiljada gledalaca u "Pioniru", crno-beli su slavili protiv Širokog, a nakon trijumfa trener Duško Vujošević održao je zanimljivu konferenciju za medije. Prvo se osvrnuo na nekoliko poraza njegovog tima u proteklom periodu.

Predao se unapred: Dule Vujošević

Dule Vujošević | Foto: M. Metlaš

- Ne volim da se to podvlači, ali je bilo šest uzastopnih poraza. Nije to lako podneti. Mogu da zamislim kako je podneti 12 uzastopnih titula... Bilo je naslova da je došlo do propasti Partizana, a sad smo videli da to nije tako - rekao je Vujošević, a zatim nastavio o duelu sa Širokim. - Nisam zadovoljan igrom. Nisam ni očekivao ništa fantastično...
Široki je ovde bio maksimalno motivisan i rasterećen, što se vidi po procentu šuta. Igrači su pokazali veliku želju, što se videlo kroz skok - kazao je Vujošević i ponovio da je njegov tim u teškoj situaciji. Ipak je izrazio nadu da tim može mnogo da uradi u završnici sezoni.
- Mnogo toga može da se očekuje od Partizana. Verujem da ćemo se plasirati fajnal for. U Evroligi nije realno očekivati čuda. Trudićemo se da igramo maksimalno. Mislim da publika razume našu situaciju - rekao je Vujošević, uz napomenu da će Tarens Kinzi biti spreman za meč sa Galatasarajem u četvrtak. U narednom kolu Partizan NIS će igrati sa Crvenom zvezdom Telekom.
Poslednji komentari
  • amater Vreme: 17.02.2014 09:39h

    Navijam za zvezdu i ovo sto si izjavio je tacno BOLI ali kako si osvojio nije bilo tesko jer sa parama sa kojim si raspolagao u ovoj ligi i nije tesko.Svoje trenersko ZNANJE si pokazao kao selektor i trener u inostranstvu.ZNACI DVE NULE WC.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP