Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

DEMANTI

Vujošević: Nismo zainteresovani za Perkinsa

Autor: M.R | 09.01.2015 - 14:41:00h | Komentara: 0

Pred meč ABA lige sa Olimpijom, trener Partizana odbacio mogućnost da iskusni Amerikanac pojača crno-bele.

Duško  Vujošević

Duško Vujošević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Košarkaši Partizana se bore za plasman u plej-of, a pred njima je možda i najvažnije utakmica. U okviru 17. kola ABA lige, u “Pionir” (subota, 21.00) stiže ekipa Olimpije.
- Oni su naš direktan konkurent za plasman među četiri. Poslednji meč protiv Zvezde govori o kvalitetu tima i sigurno dolaze u Beograd da traže priliku. Podigli smo formu i poboljšali igru, ali imali smo određenih zdravstvenih problema ove nedelje, Pavlović uopšte nije trenirao, Mačvan je odradio jedan trening, Tepić će biti u sastavu, ali još nije spreman, dok se posle Olimpije u tim vraća Murić - počinje priču trener tima iz Humske, Duško Vujošević.
Iskusni stručnjak se osvrnuo i na eventualno angažovanje ameri;kog plejmejkera Dorana Perkinsa ali i navode da je Nikola Peković novčano pomogao Partizanu.
- Zvao me je neki čovek, nemam pojma kako se zove, i pitao me da li smo zainteresovani za dovođenje Perkinsa. Ja sam ga pitao da li je on njegov menadžer, a on je rekao da jeste. Odgovorio sam da bismo ga kontaktirali da smo zainteresovani. Novinare nikako ne treba napadati, posebno fizički. Ali, kako nekome nije jasna veza Pekovića i Partizana? Pa, on je ovde nastao kao igrač. Ali je izmišljena informacija da nam je on dao 100.000 dolara kako bismo doveli plejmejkera. Laži se maskiraju u ode o ličnostima koje pomažu Partizanu. Stvara se pogrešna slika o nama. Mi smo finansijski isti kao i na početku sezone, a sve što nam daje naš sponzor NIS, koristimo kako bismo izmirili poreske obaveze. Političkih protivnika nemam, već samo sportskih neprijatelja - završava priču Vujšević.

I na kraju lepa vest za navijače tima iz Humske. Partizan čuva svoj biser! Vanja Marinković je danas postao punoletan i odmah će potpisati profesionalni ugovor sa crno-belima.

Navijači Partizana ga obožavaju: Vanja Marinković

Profi ugovor: Vanja Marinković | Foto: Aleksandar Dimitrijević


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP