Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

DULE JE OPET MALO NERVOZAN

Vujošević opet opsovao igrače: Je*o vam pas mater! (VIDEO)

Autor: Telegraf.rs | 04.01.2015 - 21:27:00h | Komentara: 2

Trener Partizana iznervirao se zbog nekoliko grešaka koje su napravili njegovi puleni pa nije izdržao da ne opsuje pred kamerama

Optimista: Dule Vujošević

Dule Vujošević | Foto: Marko Metlaš

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ponovo je imao ispad pred kamerama tokom tajm auta na meču protiv Cedevite, koju je Partizan rutinski dobio 76:64.
Vujošević je ponovo opsovao igrače, što je inače njegov manir, ali nije trebalo to da učini pred kamerama i na tajm autu.
Inače, on je priznao posle utakmice da je opsovao i pitao je medije da li će to njegov gaf baciti mrlju na odličnu igru Partizana.
On se iznervirao zbog jedne greške svojih pulena pa je Milutinova i Pavloviću opsovao:

VUJOŠEVIĆ: Pričaju mi da se na televiziji čulo kako psujem. Psovao sam!

Vujošević je prokomentarisao da je njegov odnos sa igračima više nego prijateljski, iako će mnogi ponovo u prvi plan staviti njegove psovke tokom jednog tajm-auta na meču sa Cedevitom.

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević pohvalio je igrače posle odlične partije protiv Cedevite i konstatovao da su borbenošću nadoknadili probleme zbog izostanka Milenka Tepića i Eda Murića.

Crno-beli su u prepunom “Pioniru” savladali Cedevitu sa 76:64 i ostali u igri za plasman u plej-of Jadranske lige.

- Rekli smo i pre utakmice da je veoma važno i normalno je da su i oni imali računicu, svakako je bolje da budeš drugi, nego treći. Očekivali su da iskoriste našu opterećenost, ali momci su velikom borbenošću nadoknadili sve probleme – izjavio je Vujošević na konferenciji za medije i posebno pohvalio kapitena Dragana Milosavljevića, koji je, kako je naveo, bio zarazno borben.

Vujošević je prokomentarisao da je njegov odnos sa igračima više nego prijateljski, iako će mnogi ponovo u prvi plan staviti njegove psovke tokom jednog tajm-auta.

- Pričaju mi da se na televiziji čulo kako psujem. Psovao sam i verujem da će to biti u nekim novinima, da će opet doći do zamene teza, da će se više pričati o tome, nego o igri. Slobodno, ali u životu treba da postoji reciprocitet – poručio je Vujošević.

Poslednji komentari
  • Mirko Vreme: 04.01.2015 22:16h

    Ja ne znam sta vi ocekujete!? stvarno ste dosadni...neka psuje ako mu se psuje! igraci su ti koji treba da se zale a koliko vidim igraci se utrkuju da rade sa Vujosevicem. od ovih najmladjih pa do ovih starijih koji su u vise navrata saradjivali sa njim. tako da vam je ova prica glupa i dosadna...bolje spremajte tekstove o osvajanju 15 te titule u nizu!

  • Mima Vreme: 04.01.2015 22:27h

    Ovaj t i p je definitivno LUD.Prostacina jedna, kako moze tako da vredja i ponizava igrace. Ima li nekog u ovoj drzavi Srbiji, ko moze da zastiti ove mlade sportiste od ovog bolesnika-nasilnika? Ovo je SRAMOTA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP