Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

CITIRAO STIHOVE MIŠE KOVAČA

Vujošević otpevao Čoviću: Na mojoj ruci prsten, u tvome oku suza!

Autor: V. Nestorović | 07.05.2013 - 12:18:00h | Komentara: 2

Trener Partizana Duško Vujošević poslao je jasnu poruku starom poznaniku Nebojši Čoviću uoči derbija u superligi Srbije. Vujošević je citirao i malo promenio stihove Miše Kovača iz pesme "proplakat će zora".

Duško Vujošević

Duško Vujošević | Foto: Beta

"Ne znam šta gospodin Čović ima protiv Partizana, ali mu preporučujem da svoje emocije pokazuje na neki drugi način. Preporučujem mu stih iz pesme Miše Kovača “na mojoj ruci prsten, u tvojim očima suze, poručio je Vujošević Čoviću da se priseti pesme na konferenciji za medije pred meč sa Crvenom zvezdom i dodao:
"Nema potrebe da se diže tenzija pred derbi, to je samo košarka, pustite nas na miru. Vidim da naredne godine neće biti novca za vrhunski sport, prioritet je da se hrani sirotinja, a Zvezda planira da dovede Miličića i Radmanovića. Ako je potrebno da nacionalni projekat Zvezda bude prva, kako bi Srbija bila srećna, recite to otvoreno", rekao je Vujošević bez dlake na jeziku.

"Ova utakmica možda po rezultatu i nije najvažnija, ali svaki susret između Crvene zvezde i Partizana podiže adrenalin. Ne želim da umanjujem značaj domaćeg takmičenja u odnosu na ABA ligu, ali mnogi su sada počeli da ga veličaju, od kada je Partizan osvojio Jadransku ligu", kaže Vujošević. 

Strateg crno-belih ponovio je tezu da večiti rival pokušava da stigne do instant uspeha.

"Crvena zvezda se konsolidovala. Napravila je budžet, konstruisala dobar tim i stigla do uspeha. Osvojili su Kup i posle mnogo godina će ponovo igrati u Evroligi. Taj tim ima i takmičarski i rezultatski kvalitet. Sa druge strane, mi smo selektirali mlade igrače, nismo obećavali trofeje, ali smo dobrim radom stigli do titule u po moći najznačajnijem takmičenju. Sada i to neki žele da omalovaže rečima da smo iskoristili loš trenutak u košarci. Ali o tim ljudima ne želim više da pričam", poručio je Vujošević za kraj.

Poslednji komentari
  • Mil@n Vreme: 07.05.2013 13:20h

    LEPA PESMA...

  • slobodno novinarstvo :-) Vreme: 07.05.2013 17:40h

    duleta mozes da volis ili ne ali je cinjenica da je genijalac u svom poslu i veliki gospodin u privatnom zivotu a sto se covica tice...sta reci o coveku koga svaka vlast hapsi a nijedna ga nije uhapsila iako ima milion razloga a o nekima su i vase novine pisale cesto do pre par meseci od kada ne smete da objavi te nista protiv doticnog

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP