Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

TRENER PARTIZANA NEZADOVOLJAN SUĐENJEM

Vujošević: Ovo je bila hronika najavljene krađe od strane sudija

Autor: Agencije | 07.06.2013 - 23:01:00h | Komentara: 1

Trener košarkaša Partizana nije bio zadovoljan suđenjem u drugom meču finalne serije, iako su njegovi izabranici izvojevali pobedu nad Crvenom zvezdom.

Vidim da neki žele da sve protivnike Zvezde stave u zatvor ili ludnicu: Vujošević

„Zvezda je odigrala veoma čvrsto, na granici kontakta. Sada neke moralne gromade govore da nije bitno ko je prvo počeo. Ovo je bila hronika najavljene krađe od strane sudije Uroša Obrkneževića. Ja u to nisam verovao kada je najavljeno da će suditi za našeg protivnika i da će mu to doneti napredak u

karijeri, ovakvo suđenje ne vodi ničemu. Ovo nije dobro, u pojedinim momentima je bio ragbi. Nisam zadovoljan kriterijom suđenja. U redu je kad se sudije brane, ali moraju da imaju čojstvo, a ne samo junaštvo, treba da štite igru“, rekao je Vujošević.

Strateg Partizana rekao je da je njegov tim i dalje daleko od odbrane šampionske titule.

„Mislim da ćemo dovesti stvar do kraja, ali biće teško, ne želim da potcenim igrače Zvezde. Imamo strah, jer znam koliko bi Zvezdi značila pobeda pred našom publikom, sve bi se promenilo. Čestitam igračima što su našli snage i morala u momentima kad nije bilo dobro, nastavili su da se bore. Zaslužili smo sreću kada smo prišli i ostvarili rezultatski egal. Bili smo rasterećeniji i mogli smo lakše da igramo završnicu“, konstatovao je Vujošević i ocenio da je Partizan mnogo dobio u protivniku kao što je Crvena zvezda, navodeći da su crveno-beli "postali veliki klub". 

Poslednji komentari
  • Ultrarechten Vreme: 08.06.2013 10:11h

    Zasluzio si svojim imenom i rezultatima da svima kazes u brk istinu. Ali dule kao i sto sam znas komentarisanje sudjenja ce nam doneti i neke kazne. Isto tako, takva saznanja ne smeju da se precute tako da veliki Dule svaka ti je kao Njegoseva, samo udri u meso i po starom obicaju pokupi titulu ispred "fabrike metalnih proizvoda" .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP