Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ABA LIGA

Vujošević pojeo maramicu od muke

Autor: E. A. | 22.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 3

U direktnom okršaju sa jednim od najvećih rivala u borbi za plasman u plej-of ABA lige, košarkaši Partizana su poraženi od Budućnosti, koja je u „Pioniru“ slavila sa 72:61.

Dule je zbog  suspenzije meč protiv  Budućnosti morao  da posmatra iz  partera „Pionira“

Dule je zbog suspenzije meč protiv Budućnosti morao da posmatra iz partera „Pionira“ | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Crno-belima je ovo bio sedmi ovosezonski poraz, a Podgoričani su od početka meča držali sve konce igre u svojim rukama. U tome su im pomogli i domaćini, katastrofalnim šutem za tri i dva poena, a trener Duško Vujošević je zbog suspenzije morao utakmicu da posmatra iz partera.

Duško Vujošević

Duško Vujošević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Vodili su gosti zahvaljujući sjajnom Šehoviću (18p) i Rejnoldsu (14p) i sa velikih 17 poena sredinom treće četvrtine (45:28), ali je Partizan preko Milosavljevića, Mačvana i Andrića uspeo da se približi na minus šest (43:49). U trenucima kada su crno-beli mogli i da se potpuno rezultatski vrate, namernu ličnu je napravio nervozni Aleksandar Pavlović, omogućivši Podgoričanima da se ponovo odlepe i utakmicu mirno privedu kraju.

Nemoć: Milutinov je izgubio duel sa Planinićem

Nemoć: Milutinov je izgubio duel sa Planinićem | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Na kraju upaljači, kovanice i uvrede poletele su sa tribina prema sudijama i košarkašima Budućnosti koji su pobegli u svlačionicu, dok su crno-beli napravili još jedan korak unazad u borbi za mesto u plej-ofu ABA lige.
Poslednji komentari
  • Milos Vreme: 22.12.2014 10:12h

    Covek je lud treba ga staviti na posmatranje dok ne napravi neku glupost pa ce posle biti kasno. Sledeca konferencija za novinare bice o tome kako Solnok finansira Madjarska i kako su u dogovoru sa Zvezdom da igraju protiv Partizana. Pomenuce Zvezdu desetak puta. Nikako da preboli otkaz u Zvezdi. Shvati nisi za Zvezdu kod nas su samo normalni i posteni ljudi.

  • Nikola Vreme: 22.12.2014 15:15h

    covek ima 11 titula,5 nacionalnih kupova,5titula prvaka regionalne aba lige,titulu prvaka evrope sa junirima jugoslavije i titulu najboljeg trenera eurolige u izboru svih evroligaskih kosarkaskih trenera u 2010 godini.Kad bi svi bili uspesni u nasim profesijama kao Dusko. Bas me zanima prethodni komentar Milosa i koliko je on uspesan u svojoj profesiji pa da daje za pravo da jednog uspesnog trenera naziva ludakom.

  • Bgd Vreme: 23.12.2014 10:44h

    @Nikola Ovde je reč o njegovom ponašanju a ne o trenerskim uspesima. Jedno s drugim, u njegovom slučaju, nema dodirnih tačaka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP