Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

TRENER PARTIZANA POZIVA NA OPREZ

Vujošević: Svaka utakmica je priča za sebe

Autor: Beta | 06.06.2013 - 14:52:00h | Komentara: 0

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da su utakmice protiv Crvene zvezde "živa stvar" i da se ne može na osnovu rezultata jedne utakmice prognozirati ishod sledeće.

Duško Vujošević

Duško Vujošević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

"To je živa stvar, ne bi ni postojale kladionice da može da se prenese odnos sa jedne na drugu utakmicu. Zvezda će sigurno povećati motivaciju", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Košarkaši Partizana pobedili su juče Zvezdu sa 82:54 i poveli sa 1:0 u finalu plej-ofa Superlige. Šampion će biti ekipa koja zabeleži tri pobede.

Druga utakmica igra se sutra od 19 sati, a domaćin je Zvezda.

"Probaćemo da odigramo još hrabrije nego juče. Mislim da imamo i spremnost i izdržljivost da ostvarimo dobar rezultat ali i da istrpimo loš... Voleo bih pre svega da Partizan dobije, kao i da sve ostane u granicama košarke", rekao je trener srpskog šampiona.

Partizan je posle dobijene utakmice u Jadranskoj ligi i finalu tog takmičenja, izgubio kao domaćin od Zvezde, a Vujošević je rekao da se to dogodilo jer se u tim prenela "svadbarska" atmosfera.

"Ova ekipa iz dana u dan napreduje, tada smo loše prišli utakmici, sve okolnosti su razblažile naš pristup, ali smo tada i nešto naučili. Ako ne priđete utakmici sa dovoljno straha, ne onog anksioznog već onog koji čoveka spasava, takve stvari mogu da vam se dese. Svaka utakmica je priča za sebe", rekao je on.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković pozvao je danas četvoricu mladih igrača Partizana (Bogdana Bogdanovića, Vladimira Lučića, Dejana Muslija i Đorđa Gagića) na pripreme za Evropsko prvenstvo u Sloveniji, a Vujošević je rekao da crno-belima to uvek bilo zadovoljstvo.

"I klub u ja smo uvek voleli da imamo što više igrača u reprezentaciji jer je to i potvrda našeg rada. Veoma mi je drago da bilo koji igrač iz Partizana bude član bilo koje reprezentacije", rekao je Vujošević. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP