Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PARTIZAN DOČEKUJE HRVATSKI TIM

Vujošević:Zadar zahteva potpunu koncentraciju i motivaciju

Autor: Beta | 19.10.2013 - 16:15:00h | Komentara: 0

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da njegova ekipa mora da bude potpuno koncentrisana i motivisana, ako misli da sutra u Beogradu savlada Zadar u četvrtom kolu Jadranske lige.

Oštri u izjavama:  Vesna Rivas i  Duško Vujošević

"Zadar je klub koji je doživeo promene zbog materijalnih problema, ali se na početku sezone pokazao boljim nego što se očekivalo. Pristojna su i borbena ekipa i zahtevaju potpunu koncentaciju i motivaciju", rekao je Vujošević novinarima u beogradskoj Hali "Pionir".

Vujošević je kazao da je Partizan ekipa protiv koje svaki tim igra najbolje što može.

"Dobiti Partizan je veliki trofej i veliki skalp. Mi svakog protivnika očekujemo u njegovom najboljem izdanju i moramo da budemo maksimalno spremni, inače će to skupo da nas košta", kazao je Vujošević.

Partizan će dočekati Zadar u nedelju u 21 sat, a trener crno-belih je istakao da je nezadovoljan terminom.

"Nismo zadovoljni terminima utakmica, oni nisu idealni ni za nas ni za publiku. Tek smo se u petak veče vratili iz Barselone i ekipe koje igraju jednu utakmicu nedeljno su u izvesnoj prednosti i Zadar računa na to. Gust raspored može biti problem zbog loše organizovanosti putovanja, mi smo u Barselonu išli preko Istanbula i borimo se za sponzorski ugovorom sa Er Srbijom, jer su prema Zvezdi napravili takav korak, a mi se nadamo istom tretmanu", naveo je Vujošević.

Partizan protiv Zadra neće moći da računa na duže vreme na povredjenog Davisa Bertansa kao i Nikolu Milutinova, a Vujošević je kazao da ne razmišlja o pojačanjima, jer za to nema mogućnosti.

"Osim Milutinova i Bertansa, zdravstveni bilten je dobar, njih dvojica nam mnogo nedostaju, ali ne razmišljamo o pojačanjima, jer za to nemamo mogućnosti. Nemamo budžet ni za trenutni tim", kazao je trener Partizana.

Vujošević je rekao da je zadovoljan igrom svoje ekipe u porazu od Barselone na početku Evrolige, posebno borbenošću novih mladih igrača.

"Ekipa je pokazala stepen talenta, karaktera, hrabrosti i želje protiv Barselone koja ima velike igrače i velikog trenera", rekao je Vujošević.

Košarkaš Partizana Boris Dalo rekao je da se trudi da se ne plaši protivnika, iako je veoma mlad.

"Evroliga je visok nivo takmičenja i trudim se da se ne plašim igrača protiv kojih igram. Protiv Zadra očekujem pobedu, dobro se pripremamo da odigramo jaku odbranu i želimo da se poboljšamo iz utakmice u utakmicu", rekao je devetnaestogodišnji francuski plejmejker.

Vujošević je dodao da je Dalo doveden da doprinese ekipi u budućnosti, ali da, kada je u pitanju borbenost i angažovanje, "on nema pravo na mladost". 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP