Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ODGOVOR

Vujošević: Žeravice, ostari gospodski

Autor: A.O | 15.12.2014 - 14:57:00h | Komentara: 0

Trenera košarkaša Paritzana iznervirale kritike posle poraza njegove ekipe od Zadra.

Vujošević

Vujošević | Foto: M. Metlaš

Na meču sa Zadrom jednostavno nije išlo. Košarkaši Partizana nisu mogli da pogode gotovo ništa, slobodna bacanja su predstavljala veliki problem za šampiona Srbije (7 od 20). Strateg crno-belih Duško Vujošević je u najavi meča poslednjeg kola Evrokupa sa Asesoftom odgovorio na kritike koje su posle poraza u Hrvatskoj upućena na račun njegove ekipe. Na meti trofejnog stručnjaka našao se Ranko Žeravica.
- Ima puno zlonamernih komentara iz Srbije, Žeravica je pričao o penalima i ne znam odakle mu kredit za to. Jeste bio prvak sveta, ali nema nijednu klupsku titulu. Trebalo bi da gospodski ostari i bude dobronameran, posebno ako ima dosta putera na glavi. To bi mogao da kaže samo pokojni profesor Aca Nikolić - rekao je Vujošević.
Šef struke crno-belih se osvrnuo i na suđenje u Zadru, ali i po njegovom mišljenju loše delegiranje arbitara u ABA ligi.
- Nismo zadovoljni načinom delegiranja sudija, nama su protiv Mega Leksa arbitri bili dva Crnogorca i Belošević. Nije tajna da Crvena zvezda i Budućnost žele da se plasiraju u finale ovog takmičenja, kao i da ne žele Partizan za protivnika u polufinalu. U Zadru smo imali hrvatskog sudiju, čija je sestra udata za njihovog bivšeg igrača i koji ima dobre odnose sa klubom. Regularnost lige je dovedena u pitanje - završio je Vujošević.
Gostovanje Asesoftu (sreda, 18.30), gotovo da i nema značaj za Partizan. Crno-beli su još pre dva kola izgubli šansu da se plasiraju u narednu rundu Evrokupa.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP