Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

IDU NA POBEDU

Vujošević: Zvezda je favorit a mi u problemima

Autor: Blic | 28.02.2015 - 12:56:00h | Komentara: 0

Uoči večitog derbija koji se, u okviru 23. kola ABA lige, igra u nedelju od 19 sati, trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je da je njegova ekipa u kadrovskim problemima, a klub - u finanijski dramatičnoj situaciji.

Duško Vujošević

Duško Vujošević

"Zdravstveni bilten je dosta loš, Murić je u kupu protiv Zvezde zadobio povredu skočnog zgloba, zbog koje će odsustvovati 12 do 14 dana i neće biti spreman za derbi. Na prvom trenningu po povratku iz Niša, Đumić je takođe povredio zglob. Ta povreda je blaža i verovatno će biti u timu, ali do sada nije trenirao i zbog njegovog skorog priključenja ekipi pitanje je koliko će moći da pruži", rekao je Vujošević, dodajući: "S obzirom na to da Murić neće igrati u nedelju, nadamo se da posle utakmice sa Zvezdom neće neko drugi biti povređen".
Govoreći o samom derbiju, trener crno-belih je istakao da njegovu ekipu zanima samo trijumf.

Edo Murić

Trenutak kada se Edo Murić povredio | Foto: printscreen

"Svaka utakmica sa Crvenom zvezdom nosi visok stepen značaja bez obzira na situaciju na tabeli. Stanje u ABA ligi samo povećava adrenalin, strast i želju za pobedom. Ona nam ne garantuje četvrto mesto i manje nas interesuju posledice te vrste, gledajući samu utakmicu", rekao je Vujošević.
On se osvrnuo i na eventualna pojačanja Partizana:
"Male su šanse da dovedemo novog plejmejkera. Materijalna situacija je postala nematerijalna i čudim se kako mi još uvek funkcionišemo... Situacija je dramatična, a to nešto igrača što je slobodno, a da ima kvalitet, ne pojavljuje se često. Dovođenje rizičnih igrača je - rizik. Zvezda je klub koji je favorizovan, ima sponzore i svu brigu čitavog društva, a mi smo u suporotnoj situaciji i zbog toga je dovođenje plejmejkera rizično", istakao je Duško Vujošević i na kraju sledećim rečima zaključio priču o predstojećem derbiju:
"Verujem da će utakmica proći u pravoj sportskoj atmosferi, biće tenzija, to je sigurno, ali verujem da one neće prelaziti granice".

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP