Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

IGOR BRAKUS PREKO ALO! SAVETUJE TROFEJNOG TRENERA PARTIZANA:

Vujoševiću, Spreman si za Skupštinu!

Autor: D. Ostojić | 11.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Na još jednoj u nizu konferencija u vezi sa „ratom“ sa večitim rivalom Crvenom zvezdom, ali i kako se čini sve ličnijim sukobom sa budućim premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednikom tima sa Malog Kalemegdana Nebojšom Čovićem, iskusni trener Partizana Dule Vujošević provukao je rečenicu da je čuo „horske priče“ o tome da „prvi čovek države“ i „doktor“ pričaju da bi on trebalo da uđe u politiku i na izborima izmeri koliko ima sledbenika svojih ideja.

Za ovoliko  prelazi  cenzus, garant:  Dule Vujošević

Za ovoliko prelazi cenzus, garant: Dule Vujošević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Na istoj konferenciji, Vujošević je još jednom naglasio i da ga politika ne zanima i da neće hipotetički da priča o tome kakav bi bio kao političar.
Međutim, Igor Brakus, poznati radio-voditelj i kandidat za gradonačelnika Beograda na prošlim izborima, savetuje trofejnog trenera da ipak uđe u politiku... I prognozira mu uspeh!


- Ubeđen sam da bi imao više glasova od mene, jer iza sebe ima veliku armiju navijača crno-belih. „Grobari“ bi sigurno glasali za njega, a onda bi mogao i u Skupštinu da uđe, pa da se ravnopravno, kao političar, sa „kolegama“ Čovićem i Vučićem bori za svoje i interese kluba koji predstavlja - kaže čovek koji je kao prvi na listi Građanskog pokreta „Jeste SVEjeDNO“ osvojio 1,45 odsto glasova u srpskoj prestonici, čime je, recimo, bio i ispred Ujedinjenih regiona Mlađana Dinkića.

Igor Brakus

Igor Brakus | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Da li je Duletu mesto u politici?
- To neka on odluči, ali definitivno je ušao u tu priču. Da li svesno ili ne - ne znam, ali ako je već ovako kako čitamo, slušamo i gledamo, onda mu je bolje da u tom političkom galimatijasu učestvuje direktno, a ne ovako izokola. Eto, neka osnuje Partiju prvih Vujoševića, pa može i on onda da bude PPV.

- Šta mislite o stalnim prepucavanjima i ratu saopštenjima na relaciji Zvezda-Partizan?!
- Upoznat sam sa tim i voleo bih da što pre prestanu sa pisanjem tih besmislenih saopštenja, i fudbalski i košarkaški klubovi. Treneri i predsednici sportskih klubova bi trebalo da rade sa sportistima, da postižu rezultate, a ne da pričaju o politici.

- Šta mislite o Vučićevoj odluci da država pare namenjene za pomoć sportskim klubovima ubuduće daje za lečenje bolesne dece?
- Vidite, država mora da ima sistem finansiranja sportskih klubova i lečenja bolesne dece. Jedno drugo ne sme da isključuje. Naravno da je tu prioritet ovo drugo. Hitno mora da se napravi fond za lečenje bolesne dece - kategoričan je Brakus na kraju razgovora za „Alo!“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP