Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ZVEZDA DOČEKUJE KRAGUJEVČANE

Vukoičić: Meč sa Radničkim uvertira za polufinale ABA lige

Autor: M. Grujić | 09.04.2013 - 14:55:00h | Komentara: 0

Košarkaši Crvene zvezde će u četvrtom kolu Superlige dočekati Radnički (sreda, 18h), a trener Vlada Vukoičić tvrdi da je predstojeći duel sa Kragujevčanima od izuzetne važnosti za crveno-bele, naročito zbog predstojećeg polufinala ABA lige.

Vlada Vukoičić

Vlada Vukoičić | Foto: Beta

Meč sa Radničkim poslužiće kao uvertira polufinala regionalnog takmičenja između ova dva kluba.

- Mi smo ušli u Superligu sa najvišim mogućim ambicijama i tu se nije ništa promenilo. Doživeli smo jedan neočekivani poraz i svaki sledeći ne bi bio dobar za nas. Imamo pritisak, tenziju i obavezu da ovu utakmicu završimo sa pozitivnim ishodom. Utakmicom protiv Radničkog smo praktično završili ABA ligu, i vrlo brzo igramo polufinale na Fajnal foru protiv njih. Sastavi na utakmici u sredu i na onoj u polufinalu neće biti isti, ali sigurno je da je i jednom i drugom timu stalo da dobrom igrom i dobrim rezultatom dočekaju finalni turnir – izjavio je Vukoičić.

Zvezdin strateg smatra da su dve promene u timu Radničkog ostavile posledice kada je u pitanju početak sezone u Superligi.

- Radnički je za domaću ligu promenio dva visoka igrača, Vizer i Emening više nisu tu, a umesto njihi su Nikolić i Vuksanović. Ta promena traži vreme da se finese slože, koliko god njihovi igrači bili iskusni. Nisu briljirali u prve dve utakmice u domaćem prvenstvu u odbrambenim zadacima, ali su pokazali napadački potencijal i dobrim napadom došli do pobeda. Neplanirano su igubili do Mega Vizure, ali Mega je jedan od ozbiljnijih kandidata za plasman u plej of. Ključ trijumfa je u tome da ih izbacimo iz napadačkog sistema – konstatovao je trener Zvezde.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP