Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

DUŠKO VUJOŠEVIĆ PRED DERBI (20.15) SA ZVEZDOM:

Železnik je divno mesto gde uvek pobeđujemo!

Autor: Ekipa ALO! | 31.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Za prednost domaćeg terena i četvrtu ovosezonsku pobedu nad najvećim rivalom. Košarkaši Crvene zvezde večeras (20.15) dočekuju Partizan u 12. kolu Superlige, a trener crno-belih Duško Vujošević se raduje novom okršaju sa timom sa Malog Kalemegdana, pogotovo zbog činjenice da će se igrati u Železniku.

Bez dlake na  jeziku:  Duško  Vujošević

Bez dlake na jeziku: Duško Vujošević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Poslednji put kada je srpski šampion gostovao u ovoj hali u duelu sa FMP-om, Vujošević je bio isključen, a kada su se večiti rivali pre dve godine sastali u ovoj hali, utakmica je obilovala incidentima, kada su navijači Zvezde drmali koš, pljuvali stručni štab i igrače Partizana...


- Železnik je divno mesto za koje nas vezuju lepi rezultati, a i publika nas uvek maksimalno sportski dočeka, tako da verujem da će tako biti i ovog puta i da će izostati „igre van terena“ - sarkastičan je bio Vujošević.

- Utakmice sa večitim rivalom igraju se na posebnom emotivnom nivou, nadam se da ce uslovi za igru biti regularni i da će sve ostati u granicama sportskog i korektnog nadmetanja. Svaka utakmica ovakve vrste ima poseban značaj, deo je velike tradicije, a sada ima dodatnu vrednost jer će pobednik imati prednost domaćeg terena u finalu - završio je Vujošević.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nakon dva poraza crveno-belih priželjkuje trijumf nad Partizanom i prvo mesto pred početak plej-ofa.

- Utakmice sa Partizanom uvek imaju veliku težinu, a ovoga puta za nas i dodatnu, nakon dva vezana poraza u prvenstvu. Pozivam i navijače da dođu kako bi nam pomogli da pobedimo večitog rivala i četvrti put ove sezone - rekao je Radonjić.
Kapacitet hale u Železniku je 2.500 mesta, a Zvezda je ponudila Partizanu 150 karata.

Dule ponovo kažnjen

Duško Vujošević je zbog tehničke greške protiv Metalca kažnjen sa 46.000 dinara. Ukoliko bi se sabrale sve kazne koje je do sada u Superligi zaradio prvi strateg šampiona, ta svota bi bila čak 333.500 dinara.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP