Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ZVEZDA SE OSIPA

Željko odvodi Kalinića u Fener?!

Autor: Alo.rs | 13.07.2015 - 09:19:00h | Komentara: 0

Nikola Kalinić (23) na dobrom je putu da kalendarsku godinu iz sna okonča prelaskom u Fenerbahče, koji sa klupe predvodi nasš trofejni stručnjak Željko Obradović!

Nikola Kalinić Davis Bertrans

Nikola Kalinić i Davis Bertrans | Foto: M. Metlaš

Sudeći prema informacijama iz Turske, pregovori dva kluba su u odmakloj fazi, što nagoveštava i pisanje tamošnjih portala da se došlo do detalja, kao i da je “želja Fenera da Kalinić potpiše ugovor na ‘dve plus jednu’ godinu”.

Naravno, pita se i Zvezda, jer je Subotičanin pod aktivnim trogodišnjim ugovorom, koji će klubu garantovati još jedno značajno obeštećenje ovog leta, pored novca koji će zaraditi odlaskom Marjanovića u NBA ligu.
Ostaje da se čuje zvanična reakcija klubova ili Kalinićevog agenta Aleksandra Raškovića, zastupnika Željka Obradovića i Bogdana Bogdanovića, koji je pre tačno godinu dana prešao iz Partizana u Fener.
Kalinićevim dolaskom, najtrofejniji evro-trener nastavio bi transformaciju Fenerbahčea, započetu rastankom sa nekoliko igrača (Nemanja Bjelica otišao u NBA) i angažovanjem Bobija Diksona (Karšijaka), Kostasa Slukasa (Olimpijakos) i eks igrača Zvezde Pere Antića (Atlanta).
kako prenosi "mondo.rs", Kalinić bi transferom u Fener stao u red nosilaca igre crveno-belih koji su napustili klub posle šampionske sezone. Čarls Dženkins već je igrač Armanija, bilo bi veliko iznenađenje da se nastavi saradnja sa Markusom Vilijamsom, a Boban Marjanović je pred promocijom u novog člana San Antonija.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP