Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

HVALA BOGU

Žeravica izašao iz bolnice

Autor: Novosti | 27.02.2015 - 22:33:00h | Komentara: 1

Negde oko devet časova uveče osetio sam bol u grudima, oko ponoći sam primljen u bolnicu, konstatovan je slabiji infarkt, a oko tri sata su bolovi prestali. Sada je sve u redu, kaže Ranko Žeravica.

Ranko Žeravica

Ranko Žeravica | Foto: Oliver Bunić

Ranko Žeravica (85), legendarni srpski trener kome je, prošle nedelje, zbog srčanih problema, u Saragosi, urađena koronografija, prilikom koje mu je ugrađen stent, juče je pušten kući.
- Osećam se dobro - još jednom je Ranko odagnao brigu srpske javnosti, uz isticanje zahvalnosti španskim doktorima koji su pravovremeno reagovali.
- Negde oko devet časova uveče osetio sam bol u grudima, oko ponoći sam primljen u bolnicu, konstatovan je slabiji infarkt, a oko tri sata su bolovi prestali. Sada je sve u redu - priča Žeravica za "Novosti"
Zbog zdravstvenih problema Žeravica, nije mogao da prisustvuje premijeri filma "Bićemo prvaci sveta", posvećenog prvoj jugoslovenskoj košarkaškoj generaciji koja je, upravo pod njegovom trenerskom komandom, 1970. godine osvojila planetu.
Zbog uobičajenog pregleda posle oparacije, zakazanog za 16. mart, stanovnik čuvene "Kuće slavnih" u Springfildu, prolongirao je dolazak u Beograd.
Već na emitovanju prvih kadrova, film je pobrao simpatije srpske javnosti.
- S obzirom da sam bio u bolnici, još nisam čuo reakcije, a ako je tako kao što kažete, izuzetno mi je drago. Kada mi je Darko Bajić rekao da je u planu snimanje filma, bio sam srećan što će jedan takav uspeh, biti ovekovečen i na filmskoj traci, što će neke nove generacije i preko filma način moći da se upoznaju sa jednim velikim rezultatom, ali i razvojem košarke kod nas - ne krije Ranko zadovoljstvo zbog odličnog prijema filma kod domaće publike.
Poslednji komentari
  • zufer avdija Vreme: 27.02.2015 23:14h

    samo da ne vidi refleksovih 0:19 za tri i ovih 3/68 u poslednje tri utakmice

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP