Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

DANAS SPEKTAKL U ARENI

Zvezda dočekuje Real pred 20.000 navijača

Autor: | 02.01.2015 - 08:29:00h | Komentara: 1

Košarkaši Crvene zvezde danas startuju u TOP16 fazi Evrolige, a rival u rasprodatoj KOMBANK areni biće madridski Real. Utakmica počinje u 19 časova.

Crvena zvezda - Radnički / Foto: Aleksandar Dimitrijević

Navijači Crvene zvezde / Foto: Aleksandar Dimitrijević

Crveno-beli u euforičnom raspoloženju dočekuju najvećeg kandidata za osvajanje titule prvaka Evrope, nakon 15 pobeda na startu Jadranske lige, ali i zbog drugog mesta i pozitivnog skora (6-4) u prvoj fazi najelitnijeg takmičenja.
Karte za meč planule su za nešto više od sat vremena i očekuje se da podrška sa tribina, kao i u dosadašnjem toku Evrolige, igračima bude vetar u ledja.
Zvezda i Real sastaće se 12. put u klupskoj istoriji, Madridjani su pobedili sedam puta, ali crveno-beli se sa setom prisećaju duela iz 2006. godine kada su u Pioniru slavili sa ubedljivih 100:81.

Trener Dejan Radonjić od kada je na klupi Zvezde protiv španskih ekipa ima svih osam pobeda, padali su Laboral, Bilbao, Valensija, ali rival nije bio Real.
Novi veliki ispit za mladi tim Zvezde, koji ulazi kao autasajder protiv Reala i ekipe kojoj je ove sezone cilj da na domaćem parketu i fajnal-foru ponovo dotakne krov Evrope.
Radonjić je uoči meča istakao da očekuje još jedan spektakl i dodao da verujem da njegov tim može da iznenadi favorizovani Real.
- Za sve nas sjajan poklon za novogodišnje praznike. Ne treba posebno pričati o našoj motivaciji, a u svaki meč idemo na pobedu. Činjenica da su karte rasprodate govori o tome kakav će ambijent biti. Motivisani smo da zabeležimo pobedu, a čuda se nazivaju tim imenom, jer se ne desavaju svakog dana - rekao je Radonjić.
Košarkaši Nikola Kalinić i Stefan Jović poručili su da jedva čekaju utakmicu protiv slavnog kraljevskog kluba.
- Želimo da odigramo sjajnu utakmicu, očekujem još jedan spektakl u Areni, prodate su sve ulaznice, biće paklena atmosfera i želimo da odigramo tu utakmicu najbolje što možemo. Želimo da se merimo sa njima, da vidimo gde se nalazimo i na čemu treba da radimo - rekao je Kalnić Tanjugu.
Njegov saigrač iz reprezentacije Stefan Jović kao najveću opasnost naveo je tandem Madridjana Serhio Rodrigez - Rudi Fernandez.
- Predstoji nam još jedna u nizu važnih utakmica, svi sanjamo da igramo protiv Reala. Biće spekatakl i sa nestrpljenjem očekujemo početak utakmice - naveo je Jović.

Utakmica prvog kola E grupe TOP16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Reala igra se danas od 19 sati.
Poslednji komentari
  • zufer avdija Vreme: 02.01.2015 19:56h

    zvezda telekom...to je fmp.ne možete da nas prevarite.fmp nikad nije niti će biti zvezda.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP