Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PRIJATELJSKI MEČ U SREDU

Zvezda i Đer igraju za Natašu Kovačević!

Autor: M. Grujić | 18.11.2013 - 14:20:00h | Komentara: 0

Košarkašice Crvene zvezde i mađarskog Đera odigraće u sredu od 18 časova i 30 minuta prijateljski meč posvećen Nataši Kovačević, bivšoj košarkašici oba kluba, kojoj je amputiran deo noge ispod kolena nakon saobraćajne nesreće u Mađarskoj.

Ne može bez  košarkaške lopte:  Nataša Kovačević

Ne može bez košarkaške lopte: Nataša Kovačević

Mlada košarkašica je tokom najtežeg perioda u životu "zadala domaći zadatak" kako se izboriti sa nevoljama, dokazavši da je život samo jedan i da on nema cenu, šta god da nam se dogodi. 

"Biće to promocija košarke i sportskog načina života koji u značajnoj meri svakom pojedincu može da pomogne da se izbori sa najtežim bitkama u životu. Nataša Kovačević je najbolji primer za to.

Upravo je bavljenje sportom izgradilo njen odnos prema životu i kod Nataše stvorio mentalitet pobednika. Zato je i uspela da trijumfuje u svojoj najtežoj utakmici. Pobedila je kada se činilo da će izgubiti, jer je uspela da pobedi samu sebe i time postala pozitivan primer mnogima. Kroz ove ispisane redove nismo želeli da podsećamo na tragediju koja joj se dogodila, već da pokušamo da inspirišemo i druge da se bore i razmišljaju kao Nataša", piše u saopštenju na sajtu Crvene zvezde.

Utakmica će se odigrati u dvorani u Železniku, a ulaz će naravno biti besplatan. Prisutni će pored podrške Nataši Kovačević, moći i da uživaju u odličnoj košarkaškoj predstavi jer je Đer ove sezone učesnik Evrolige za košarakašice, a Zvezda pokušava da svrgne Partizan sa trona. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP