Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

ACA TRICA ZA ALO!

Zvezda je favorit u ZAGREBU!

Autor: D. Ostojić | 24.11.2012 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dugo košarkašima Crvene zvezde nije davana tolika prednost u duelima sa Cibonom, kao što je to sada, uoči današnjeg (17) derbija 10. kola Jadranske lige, koji se igra u Memorijalnom centru “Dražen Petrović”.

Aca  Petrović

Aca Petrović | Foto: Marko Metlaš

Legendarni “cibos” - Aca Petrović za “Alo!” iz Zagreba poručuje:
- Nisam čovek koji voli da se kladi niti sam ikada ušao u kladinonicu, ali ovog puta nemam dilemu - Crvena zvezda je favorit na meču u Zagrebu! Beograđani su ušli u seriju pobeda, igraju u solidnom izdanju dok se Cibona nalazi u velikim problemima. Ovog puta čak ne smatram ni da domaća publika može da donese prednost Ciboni, trenutno oko košarkaškog kluba ne vlada nikakva euforija!

Košarkaši Zvezde

Košarkaši Zvezde | Foto: RAS


Iako Zvezda u Jadranskoj ligi ima skor od pet pobeda i četiri poraza, a Cibona četiri pobede i pet poraza, trener crveno-belih Vlada Vukoičić je oprezan pred današnji meč.

- S obzirom na to da je Cibona jedna od ekipa sa najvišim ambicijama, ova utakmica je idealna prilika za brejk i nastavak serije dobrih rezultata koje imamo u poslednje vreme. S druge strane, ekipa Cibone je vezala nekoliko poraza u oba takmičenja i sigurno da i ona želi da uradi isto. Očekuje nas jako teška i neizvesna utakmica u kojoj ćemo, nadam se, imati više znanja i sreće i da ćemo uspeti da dođemo do pozitivnog rezultata.

Vlada  Vukoičić

Vlada Vukoičić | Foto: RAS

Zagrepčane je pojačao kanadski plej Džermejn Anderson, koji je prošle godine uspešno igrao za Budućnost. Što se tiče ostalih igrača, radi se o kombinaciji iskusnih i mladih košarkaša, gde su pozicije ravnomerno i kvalitetno popunjene. Sve u svemu, svesni smo kvaliteta i karakteristika Cibone, znamo da nas čeka dobar rival kome gori pod nogama, ali ćemo uraditi sve da se sa gostovanja iz Zagreba vratimo sa pozitivnim rezultatom – zaključio je Vukoičić.

Partizan čeka Cedevitu


Parovi 10. kola Jadranske lige - subota: Solnok - Igokea (17), Cibona - Crvena zvezda (17), Budućnost - Radnički (19), Zadar - MZT (20.30), Široki - Split (21). Nedelja: Partizan - Cedevita (17), Krka - Olimpija (18). Poredak: Igokea 7-2, Partizan 7-2, Cedevita 6-3, C. zvezda 5-4, Budućnost 5-4, Radnički 5-4, Olimpija 4-5, Cibona 4-5, Split 4-5, Krka 4-5, MZT 4-5, Široki 3-6, Zadar 3-6, Solnok 2-7.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP