Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

IZGUBILI ŽIVCE

Zvezda o F4 ABA lige: Ovo je skandal!

Autor: P. V. | 13.03.2013 - 15:50:00h | Komentara: 1

Svima je, izgleda, više preko glave gde će se igrati fajnal for ABA lige.

wgrb KK ZVEZDA

Te igraće se u Beogradu, pa neće, pa u Laktašima, pa neće ni tamo... Povodom celokupne situacije oglasili su se i sa Malog Kalemegdana. Direktor crveno-belih Davor Ristović je ovo nazvao novim skandalom čelnika ABA lige.

- Neozbiljno je da gospodin Bilić potvrđuje da su Laktaši mesto odigravanja fajnal fora, a da to demantuje gospodin Lisac. Čak i predsednik Igokee nije upoznat sa tim, a Radovan Lorbek koji je ovlašćen po propozicijama o svemu tome ćuti. Neodgovorno je i neozbiljno da neko na ovaj način određuje mesto fajnal fora, a da pri tome gospodin Lorbek od 6. marta do danas nije obezbedio klubovima kopiju sporazuma između Evrolige i ABA lige. Očigledno Lorbeku nije jasno da su mu propozicije pale, a sad su mu još dodatno izgubile na validnosti, jer je probijen i rok za određivanje mesta odigravaja fajnal fora koji je po propozicijama bio najkasnije 1. mart. Svaki dan pokušavam da ga dobijem po nekoliko puta međutim, bezuspešno. Ali, vidim da pojedini mediji imaju mnogo više uspeha i da on svojim komentarima sporazuma nastavlja da dezavuiše celu Ligu – rekao je Ristović i za klupski sajt.

On je, zatim, dodao:

ABA liga logo

 - O mestu odigravanja fajnal fora možemo da odlučujemo tek nakon uvida u sporazum i jasnog prevoda i tumačenja svega što je tamo dogovoreno, a ne na osnovu manipulacija koje Lorbek svakodnevno iznosi u javnost. U protivnom regularnost Lige će biti totalno srušena i onda bi bilo najbolje da Ligu nismo ni igrali nego da smo prepustili Lorbeku da kaže ko će da igra Evroligu što bi bila još jedna potvrda da ovo nije liga klubova nego privatna liga Lorbeka koji se stalno poziva na Bord ABA lige i nekakve njegove usmene konsultacije.

Poslednji komentari
  • sasas Vreme: 14.03.2013 10:42h

    Za sve ovo sto se desava oko ABA lige,najveci krivci su,upravo,ovi sto se oglasavaju i glume uvredjene udovice.Rukovodstvo CZ i FMP,su bili glavi agitatori da se oformi ova liga,sve s ciljem da se onemoguci Partizan,pristajali su na sve,samo da se oformi ovo sto im se ,sada,vraca pravo u facu,i neka.Oni koji se secaju,Partizan nije ucestvovao u prvoj sezoni lige,pa je onda primoran ucenama,da mu se nece dozvoliti takmicenje u EL,pa su onda smisljali kojekakve kombinacije,skupljanjem bodova iz tri takmicenja,pa ni tada nisu uspeli.Kada je Partizan dosao pred vrata da dobije A licencu,odjednom je sve ponisteno,i sada nam se dogadja ovo.Covic treba da objasni zasto je sve ovako,jer je on glavni krivac,prvo kao sef FMP a sada ovog surogata FMPCZ.ili kako se vec zove,ni jedno ni drugo,nego nesto trece.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP