Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Košarka

PONOVO SE ZAHUKTAVA

Zvezda: Otkud intervju Pavlovića u svlačionici Partizana? (FOTO)

Autor: S. V. | 04.05.2013 - 15:34:00h | Komentara: 3

Odnosi „večitih košarkaških rivala“ Crvene zvezde i Partizana svakim danom postaju sve gori, a ne sve bolji kako su iz oba tabora najavljivali!

basket

Ovako je izgledala svlačionica Partizana u petak uveče u "Pioniru"

Posle nedavnog prekida derbija mlađih kategorija, svaljivanja krivice za nemile scene na drugu stranu, na relaciji Mali Kalemegdan-humska ponovo se zakuvalo.
Crveno-beli izdali su na svom sajtu saopštenje u kome se čude otkud u svlačionici crno-belih isečak iz novina u kojima funkcioner Zvezde Mirko Pavlović oštro kritikuje rad KSS i njegovog potpredsednika Dejana Tomaševića.
„Intervju koji je Mirko Pavlović dao jednom dnevnom listu očigledno je izazvao veliku pažnju i zapao je za oko mnogima u taboru Zvezdinog večitog rivala. Slika koju imate priliku da vidite napravljena je u petak uveče u svlačionici Partizana u dvorani "Pionir". Intervju je zakačen na vrata svlačionice, a pitanje koje se nameće je - zašto?“
„Pretpostavka je da je ono što je izgovorio menadžer za reorganizaciju i restruktuiranje Crvene zvezde i bivši dugogodišnji koordinator mlađih selekcija crveno-belih žestoko zasmetalo crno-belima. Međutim, to i dalje ne objašnjava zašto ovaj isečak iz novina „krasi“ vrata svlačionice crno-belih“.
„Evidentno je da su odnosi između beogradskih večitih rivala dotakli najnižu tačku. Iako su iz tabora Crvene zvezde u nekoliko navrata bili poslati signali za normalizacijom celokupne situacije, a tu se pre svega misli na činjenicu da Zvezda nije tužila Partizan za neplaćeno obeštećenje za Miljenovića, u taboru crno-belih su na takve poteze dobre volje ostali nemi. Bez sluha su se poneli i ovaj put, jer ovo je još samo jedan dokaz da u postupcima ljudi iz Partizana nema zdravog sportskog rivalstva, da njima rukovode neke drugačije emocije koje proizvode nemile scene ne samo u beogrdaskom hramu košarke, već u Laktašima i Čačku...“, stoji u tekstu objavljenom na sajtu tima sa Malog Kalemegdana.
Kladioničarski rečeno, mala je kvota da će se i Partizan vrlo brzo oglasiti povodom objavljenog teksta.
Poslednji komentari
  • Mil@n Vreme: 04.05.2013 16:27h

    Posavila ga pokojna Mileva

  • pop Vreme: 04.05.2013 21:15h

    pionir "dele" i jedni i drugi i sad kao neko okačio intervju velikog sportskog radnika i legende srpske košarke u svlačionici malog kluba iz železnika...a ne u svlačionicu partizana.da i onda sliku objavio u novinama.ne bi me iznenadilo da sutra osvane slika sa radovanja iz laktaša u svlačionici fmp-a.smešni su kao i njihov stečajni upravnik iz fabrike metalnih proizvoda.

  • ante Vreme: 04.05.2013 21:57h

    menadžer za reorganizaciju i restruktuiranje Crvene zvezde i bivši dugogodišnji koordinator mlađih selekcija crveno-belih ...meni vrhunski

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP